Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani rakiplerin son 10 yılına baktığımda bizde olsun diyeceğim talisca,aboubakar ve 2016-2017 tolgay oldu

Öyle ya da böyle 10m euroya Icardi, 6m euroya Torreira, Zaniolo, Zaha, bonservissiz Ziyech aldık ve dahasını da alırız psikolojisinden Oğuz Aydın transferi bile zor psikolojisine geldik. Vasıfsız yöneticilerle hiçbir şey olmaz, bu döneme dair umudum hiç yok.

Rodop zaniolo için 10m demiş

Yönetim talimatı vermiş alıştırmaya çalışıyo bizi bunlar 10a satacak zanioloyu

Araya da bissakayı batşuayiyi sıkıştırmış yalandan bunlarla oyalanalım diye

Dursun bizi de savunucuları gibi saf sandı heralde

Rodop zaniolo için 10m demiş

Yönetim talimatı vermiş alıştırmaya çalışıyo bizi bunlar 10a satacak zanioloyu

Araya da bissakayı batşuayiyi sıkıştırmış yalandan bunlarla oyalanalım diye

Dursun bizi de savunucuları gibi saf sandı heralde
Rodop a göre hoca daha kimseyi alın dememiş. Geçikme olursa günah keçisi hazırlıyorlar.

Rodop a göre hoca daha kimseyi alın dememiş. Geçikme olursa günah keçisi hazırlıyorlar.
Adam daha yeni 150 tane röp verdi liste belli istediklerimiz belli dedi

Dursun sportif aşyide söylemiyo transferle marufmu ibomu metinmi cenkmi kimin ilgilendiğini bilmediğimiz için tepki de veremiyoruz

Süper Lig'deki kulüpler yabancı sayısının 14'e yükseltilmesi için fikir belirtti.

TFF'deki başkanlık seçiminden sonra yabancı kuralı tekrardan değerlendirilecek.

@Salimmanav
Normalde +/- olmadan 12 daha iyi derim ama bizim kadro açısından eski 14/8 daha iyi. Bekleri yedeklemek için Dubois tutulur; Mertens ve Ziyech ile birlikte Zaha kalsa da eksik bölgelere transfer yapılabilir. Sahada 3 yerli bulundurmak da sorun teşkil etmez.

Takım tutarız şampiyon olmaz
Parti tutarız iktidara gelmez
Kız severiz bize bakmaz
Transfer isteriz yönetim yapmaz

Niye yaşıyoruz biz ki

Aslında genç oyuncu transferini teşvik etmenin yanı sıra yaşlı oyuncu transferini caydırıcı kural da konulmalı;

- 32 veya 33+ en fazla 2 ya da 3 oyuncu bulundurma,

-32 veya 33+ futbolcuları kontenjanda 2 futbolcu sayma gibi.

Rakamlar değişebilir, başka formüller düşünülebilir...

Geçmişte kümede kalma mücadelesi veren bir takımda, aynı mevkide üç yabancı oyuncu vardı ve en genci 34 yaşındaydı! Maksat, hangisi iyiyse ve formdaysa o oynasın. Böyle sabırsızlığın hüküm sürdüğü bir ortamda kulüp yöneticilerini ve TD leri de direkt suçlayamıyorum doğrusu. TFF kısıtlama getirmezse bu devran böylece sürer gider...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt