Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşbeş konusunda kararsizim

Normalde hayatta istemezdim bu maliyetlere

Ama dursun daha kotusunu daha pahaliya alabilecek bi adam

Paraşüt açmış olabilir ama şansımızı Kone’de denemeye çalışalım. Bize gelmez muhtemelen de tutturursak geri dönüşü olur

Fred her sene 5 gol 5 asist yapiyo zaten : )) bu ülkede selçuk ve melo gibi bir sezon geçiren kimse olmadı. Geçen sene neyse de hobjberg 2023te 5 gol 7 asist yapmış,hücuma da destek oluyo demekki.bizim oynayacağımız oyunu bilmeden ezber yorumlar çok var.torreira geçen sene hücuma çok destek verdi mesela ama gol asiste pek dönüşmedi

Torreira hücumda yerden paslarda çok iyiydi geçen sezon,tek sikinti sutlar...melo geldiğinde de hücuma katkı vermez demişlerdi sanki

bir de bu kısır orta saha muhabetti çıktı sanırsın lig epl, kıçı kırık süper lig 2 tane libero ile kaç şamp çıktı.

para konusu umurumda değil o işleri geçtim artık.Ölümlü dünya sonuçta yarın bile belli değil o yüzden ömrüm yettiğince eksiksiz ve güzel kadro izlemek isterim.Hojbjreg'i de beğenirim , eksiksiz parayı basıp erken bitirdiğimiz transfer dönemi göremeden ölmek istemem.O yüzden basın paraları gelsin gerisi umurumda değil sahaya bakıyorum sadece ister 10 alsın ister 20 bonservis verilsin

Hojberg iyi bir pasör ama aradigimiz profil degil bana göre

Oliviera dan daha iyi bir pasör hojberg ama bize ayni zaman da güclü presi olan tempolu bir oyuncu gerekiyor

Temposu ne durumda bilmiyorum gecen sezon 8 maca ilk 11 de baslamis ligde

Fred her sene 5 gol 5 asist yapiyo zaten : )) bu ülkede selçuk ve melo gibi bir sezon geçiren kimse olmadı. Geçen sene neyse de hobjberg 2023te 5 gol 7 asist yapmış,hücuma da destek oluyo demekki.bizim oynayacağımız oyunu bilmeden ezber yorumlar çok var.torreira geçen sene hücuma çok destek verdi mesela ama gol asiste pek dönüşmedi

boş yorum yapmış kodumun fenerlisi. 424'te zaten ileri 4lü herkes yaratıcı şutor vs. baskıda zaten tor önde darlıyo rakibi okan hoca anladıgım kadarıyla daha arkada tutan haraketli güçlü savunma bilen adam istiyor zaten. ki zaten beklerde atletik oldu mu dönüşümlü git geli de olcak. takımda 8'den bol adam yok zaten sus lan fenerli

boş yorum yapmış kodumun fenerlisi. 424'te zaten ileri 4lü herkes yaratıcı şutor vs. baskıda zaten tor önde darlıyo rakibi okan hoca anladıgım kadarıyla daha arkada tutan haraketli güçlü savunma bilen adam istiyor zaten. ki zaten beklerde atletik oldu mu dönüşümlü git geli de olcak. takımda 8'den bol adam yok zaten sus lan fenerli

kohn ve assignon bekleriyle zaten 2-2-6 olucaz

Abi demirbayi beğenmiyor bizimkiler,herif leverkusende 10 numaraymis.biz geriden oyun kurdurup 50 metreden pas at diyoruz demirbaya kerem ve zahaya..oyun tarzı ile alakalı hersey.ben demirbayi 10 numarada görmek isterdim ki,mertensin alternatifi oydu benim icin

hojbergde elimiz güçlüdür bence ama fofana,mc tominay vs için de ugrasiyoruzdur.mc tominay fofanadan bile zor bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt