Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi demirbayi beğenmiyor bizimkiler,herif leverkusende 10 numaraymis.biz geriden oyun kurdurup 50 metreden pas at diyoruz demirbaya kerem ve zahaya..oyun tarzı ile alakalı hersey.ben demirbayi 10 numarada görmek isterdim ki,mertensin alternatifi oydu benim icin
demirbay açık olarak 3lü orta saha orta sahası bence ya ya da dedigin gibi cam cf falan takılır. 2lide zayıf kalıyo zaten ben begeniom ama giderse de neden gittin olmam

İlk kampa kimse yetismeyip kiraliklardan donenlerle 50 kişilik kadroyu görünce biz
5235.jpg

Hojbjerg'i istemezsek, Dursun başkan gider daha kötüsünü alır muhtemelen. O yüzden insan reddetmeye korkuyor.

Fofananin hojbergten artışı ne yaşı dışında geçen sene kaç gol kas asist yapmış Fransa liginde

Adam.yillardir pl de oynuyor hemde kalburustu bir takımda.Istikrarli bir şekilde formada buluyor ama bazı ulemalar beğenmiyor.

Tolga Ciğerci, Serdar Aziz, Badou gibi transferlerde birilerinin komisyon aldığı açık. Daha kötüsü muhtemelen bu kişilerin bazıları şu an hala kulüpte aktif görevdeler.

Doğru düzgün pro maçı olmayan Tolga’ya 2 m euro maaş vermişlerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt