Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok zor 1 soru soruyorum

mesela hojberg kaç paralık bir perf verir misal torreira 3.5 alıyor ve verdiği perf göre makul benim nazarımda

5 milyon yıllığın ne kadarının hakkını verir bu denmarklı abimiz.

En bombası iett otobüsündeki fotosuyla beyaz masa’ya şikayet etmekti sjsnsja
pXy6MN.jpg

elano iyiydi, rijkaard cahili yerine ortalama bi hocamız olsa rahat şamp olurduk
topal arda elano keita baroş
kimsede olmayan bi heyet
bütün sene m sarpı oynatıp takımın içine zıçmıştı malkaard
Yahu etme, Elano nasıl iyiydi? Herifin top oynamaya niyeti bile yoktu. İki kez ikili mücadeleye girip 15 metrelik deparımsı bir şey yapınca, dili dışarıda yedek kulübesine bakıyordu, oyundan alsın diye.

Rijkaard kötü bir TD idi, ayrı konu. Barış, Ayhan, Sarp orta sahasına kalmışken, basın toplantısında gelen soruya karşılık, elini masaya vurarak ''Orta saha transferine gerek görmedim!'' diye efelenen; yaşadığı ağır sakatlıkla sezonu kapattığı belli olan Kewell' ı belki son birkaç maç oynar (Oynayamadı) diye kadroda tutup, gayet iş gören Nonda' nın sözleşmesini feshettiren ekabirin tekiydi. Bir daha ciddi bir Avrupa takımında görev vermezler dediğim zaman, top kulüplerde başarıdan başarıya koşacağını ve pişmanlık duyacağımızı söyleyenler tabii ki yanıldı; S. Arabistan MT filan derken ortalıktan kayboldu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt