Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Toreira kante os sı kurmak için neyi bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk ve DÖ ile olabilecek bir haberHer çıkan kötü habere inaniyon
BB den çıkmayıToreira kante os sı kurmak için neyi bekliyoruz
Yahu etme, Elano nasıl iyiydi? Herifin top oynamaya niyeti bile yoktu. İki kez ikili mücadeleye girip 15 metrelik deparımsı bir şey yapınca, dili dışarıda yedek kulübesine bakıyordu, oyundan alsın diye.
Bu sene her seyi salip baskanligi da erden timura devredip uzasa guzel anilacakti muhtemelen. Sen ben yine ne halt oldugunu biliyoruz da genel taraftar nezninde olumlu olacakti intibası.Eski dönemleri bilenler hatırlar.
Dursun’dan yılan taraftar point otel hatlarını kilitliyordu her gün. O noktaya gidiyoruz gibi yavaştan.
1.5 sene göz önünde olmayınca kimse sallıyordu ama göz önünde olduğundan beri her gün farklı şekilde saçmalıyor.
Sulh olması için şartlarınız nedirateşkes var ama açığını bulursam yapıştırcam
Okan hocaya biat edip, DÖ düşman olacak. başka şartım yokSulh olması için şartlarınız nedir
Başkanlığı salmasa da olurdu ya, arka planda kalmalıydı. Yanak mevzusuyla başlayan ve saçmalamada doruğa ulaşan bir dönem yaşattı bize yine.Bu sene her seyi salip baskanligi da erden timura devredip uzasa guzel anilacakti muhtemelen. Sen ben yine ne halt oldugunu biliyoruz da genel taraftar nezninde olumlu olacakti intibası.
Simdi 1-2 sene sonra 7 sulalesine kufur yiyerek gidecek
max 1 milyon €lukçok zor 1 soru soruyorum
mesela hojberg kaç paralık bir perf verir misal torreira 3.5 alıyor ve verdiği perf göre makul benim nazarımda
5 milyon yıllığın ne kadarının hakkını verir bu denmarklı abimiz.
Dün çok iyiymiş yineBB den çıkmayı
Emrah'ın kötü oynayan topcuları durmadan sivazlamasi canımı sıkıyor. Orayı duzeltirse anlaşırız.Sulh olması için şartlarınız nedir
Niyeti olmayan, profesyonellik ahlakından yoksun adamdan, hele de fiziken bitik halde ise hiçbir türlü verim alamazsın. Kaldı ki öyle top cambazı filan da değildi. En iyi özelliğinin etkili şutları olduğu söylenirdi, 1-2 gol dışında çok müsait pozisyonlarda o numarasını da göremedik. Tarihin en fiyasko transferleri listesine üst sıralardan girmiştir...orası öyle de, bence doğru kullanılsa fayda vericek bi herifti, skor üretebilecek yetenekte bi herifti ama çok geride oynattı rijkart.
o başkanı2 sezon şampiyon olan takımın başkanına
düşmanlık yapamam
Dikkat eto başkanı
![]()
25 kağıt alıyorDün çok iyiymiş yine
Arabistanda oynayıp geriye gitmeyen tek oyuncu olabilir
Toreirayla müthiş olurdu,önde grizman,sağbeke bissaka falan
domfriz noldu!!!!Dün çok iyiymiş yine
Arabistanda oynayıp geriye gitmeyen tek oyuncu olabilir
Toreirayla müthiş olurdu,önde grizman,sağbeke bissaka falan