Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni hedefinin Okan olacağını söylemiştim FT ve Erden’den sonra.

Daha beterlerini de yapacaktır sezon içerisinde, FT ve Erden gidince kına yakanlar Okan’ı da gittikçe itibarsızlaştırınca kına yakarlar.

Çıkıp rezil etmezsen böyle sürekli konuşur. Pasif yönetimin sonucu bu. Yok bize yakışmaz filan geçelim bunları. Bu adama argo konuşacak tşklı adam lazım. Çıkıp iki söversen hakaret edersen bir daha sesini çıkaramaz. Dava açmaya devam etsinler

Dursun başkan ananas dedi ,daha ne olsun.ali koç ağız ishali olmuş bi varlık,hergun cevap veremeyiz
Yetmez abi her konuştuğunda birileri anında çıkıp hakaret edecek buna hiç geride kalmamak lazım. Sürekli rezil etmek laf söylemek lazım. Her konuştuğunda saat geçmeden cevap. Sadece kendisine değil fenere de laf söyleyecek alay edecek şekilde. Yıldırmak lazım yoksa susmayacak bu ağız ishali herif. Bunların seviyesi bu inmezsen olmuyo maalesef

milli maç günü aliye cevap mı yetiştirelim şimdi ne desen susmayacak zaten asıl patalojik vaka kendisi millete söylüyor birde.

milli maç günü aliye cevap mı yetiştirelim şimdi ne desen susmayacak zaten asıl patalojik vaka kendisi millete söylüyor birde.
Valla bence sürekli buna laf yetiştirip rezil etmek lazım. Maç günü başka gün fark etmez. Başka türlü susmayacak. Her yolu denediler olmadı. Bir tek seviyelerine inmedik bence inip rezil etmek lazım. Başka şeyden anlamıyo bunlar

Çıkıp rezil etmezsen böyle sürekli konuşur. Pasif yönetimin sonucu bu. Yok bize yakışmaz filan geçelim bunları. Bu adama argo konuşacak tşklı adam lazım. Çıkıp iki söversen hakaret edersen bir daha sesini çıkaramaz. Dava açmaya devam etsinler
Sürekli feto muhabbeti yapamayız ve o seviyeye inemeyiz

Erden timurun eşi hasta diyolar,üstüne ilk zamanlar 4 saat uyduğunu falan söylüyordu, henuz cok genc ve mental acidan cok yorulmus olabilir.futbol ilk defa adim attigi bi dunya ve onun icin cok hassas.neden insanlar anlayisla karsilamiyor secmini?ote yandan koçun çocukça zorbalığı ile sinecek biri degil,koc kötü olduğu için başkalarını da kendi karanlığına çekmeye çalışıyor sadece.erden timurun gülüp geçtiğine bile eminim ama kendi camiamızda Erden abiyi duygusal açıdan anlayacak insan sayısı az ne yazikki,yüzeysel ilişkiler var yönetimde,orda Erdeni rahatlatacak biri abdlrahim albayrak olurdu mesela.o yüzden erdenler ve floryadaki aile ortamı için albayraklar lazım.yeni insanlar da çıkabilir camiadan bakalım ne olacak,yonetimi henuz tanimiyoruz

Ben tam tersini düşünüyorum. Sizi anlıyorum ama bu yaptıklarının mükafatını alıyo bu herif bunu bir koz haline getirdi. Bunu elinden almalıyız. Bunu çıkıp rezil etmek okadar kolay ki. Aşırı fazla argüman verdi. Yalancılığından girip feto muhabbetine kadar hassas olduğu aile ilişkilerine kadar derinden birazda sokak ağzı ile girmek lazım buna. Fırıldak gibi bir isimde yapıştırdın mı bir daha sesi çıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt