Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
düz kırmızı forma yok yine maalesefbu sene pembe rengi forma yok mu ya çıksın da alalım
2016 avrupa şampiyonandan sonra 5 milyona alabilrdik. Şimdi bi 25i var en az 25Lobotka zor mu acayip yukseldim dünkü oyununa
ImkansizLobotka zor mu acayip yukseldim dünkü oyununa
Ramos serbest kalmış alalım.
12 adam tutacaksin kadroda ramos ic8n hamgi pozisyonu harcayacaksinRamos serbest kalmış alalım.
29 yaşında gencte degil2016 avrupa şampiyonandan sonra 5 milyona alabilrdik. Şimdi bi 25i var en az 25
Mantik arama12 adam tutacaksin kadroda ramos ic8n hamgi pozisyonu harcayacaksin
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fofana çok mu skor odaklı ?? Fofana diye kendini yırtanların %99’u fofanayı ömründe 3 maç izlememiştir yemin ederim. Sırf ten renginden dolayı bizim taraftarın isteği var.Ho9ljberg ismi ço9k geçiyor ama Spurs ı yıllardır izlerim. Bu adamdan gol asist falan beklemeyin. Bizim aradığımız oyuncu değil. Bize fofana gibi biri lazım. Yoksa Demirbay iyidir.
Yeni hedefinin Okan olacağını söylemiştim FT ve Erden’den sonra.
Daha beterlerini de yapacaktır sezon içerisinde, FT ve Erden gidince kına yakanlar Okan’ı da gittikçe itibarsızlaştırınca kına yakarlar.