Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_2298.jpeg

Ismail yüksekin elinde pizza kartonu var

Ayrıca arkadaki yeni „karam tayfa“ dan biraz iğrenmeye başladım

Keşke ozaman bende alırım ama thuram fofana buralara düşmez alınabilecek adamlar arasında amrabat ve hojberg varsa hojberg alır çekilirim adam kuzeyi kendine bakar 4 5 sene rahat oynar
Dünde dedim sirf ön libero isteniyorsa boşta olan Guido Rodriguez şuan en mantıklısı hem Amrabat'tan daha iyi hem bonservisi elinde

Fenerbahçe bonservisini 3m euroya almıştı. Biz free iken 7m euroya alırsak net kazık yemiş oluruz birbirimizi kandırmayalım.

La bu şikecilerde Dzeko takımda kalıyomuş batshuayi'yi de istiyolar üstüne 1 forvet daha alacaklarmış 12 yabancının 3ünü forvete mi harcayacaklar :d

La bu şikecilerde Dzeko takımda kalıyomuş batshuayi'yi de istiyolar üstüne 1 forvet daha alacaklarmış 12 yabancının 3ünü forvete mi harcayacaklar :d
3'ncü forvet almayacaklar muhtemelen Dzeko ya da Batshuayi biri ayrılacak onun yerine alacaklar öncelik Dzeko göndermek istiyorlar ama o da gitmek istemiyor.

"Galatasaray Ronaldo ile büyük ölçüde anlaştı, oyuncu yıllık 200 milyon euro talep ediyor."

Horse News

Dünde dedim sirf ön libero isteniyorsa boşta olan Guido Rodriguez şuan en mantıklısı hem Amrabat'tan daha iyi hem bonservisi elinde
Oyuncuyu tanımadığım için birsey diyemicem ama boştaki oyuncunun hem talibi çok oluyor hemde artık bonservis kadar imza paraları dönüyor oyuncu 20 30 milyonluk değeri varsa haklısın ozaman boştaki oyuncuya çökmek gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt