Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstisnalar kaideyi bozmaz Arap alınmasın yeter

Olay futbolcuyla ilgili. Istisnalar ya da geldigi/orijini yer degil. Bende karisiyim Kuzey Afrikali (cezayir, fas ve misir gibi ulkeler ozellikle) ancka gunun sonunda oyuncunun kendisiyle alakali. Salah senelerdir Liverpool'da gayet belirli seviyede devam ediyor. Bu tarz baska orneklerde vardir illa ki. Ancak su var, bize asil gereken guclu oyuncu. Dususte olan biri de olmamali artik. Senelerdir o bolgemiz kotu durumda.

şu hojberg ciddi yazılmış ya 1 2 gün uzak durmuştum.

ne diyorsunuz o isme ?

Günayı isteyen antalya kafa kafaya salsın buksayı
Adam Lens' e döndü bile; AS 4.5 satın alma opsiyonunu kullanamadı; onlar için az para değil, maaşları ödeyemiyorlardı en son...

Benden başka beğenen yoktu, turnuvada bir gol attı, sık sık anılmaya başlandı. Takıma Batshuayi' den çok daha uygun biri; Lens ile görüşülüp bonservisini çözmek sorun olmaz diye tahmin ediyorum, maaşı düşüktür zaten. Ama işin içinde çalım/isim filan olmayınca bizimkilerin ilgisini çekmiyor böyleleri...

Açıkçası cokta şeyimde değil ya,gelirse hayırlı olsun.bununla mi vakit öldüreceğiz

7m imza parasını şimdi okudum

fb ye sokuşturma niyetindeyiz heralde başka türlü bu imza parası tl olarak olur ancak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt