- 25 Ocak 2010
- 53.469
- 39.149
- 3.923
Misir aldin mi cocuklara üstadSinemadan geldim simdi , cocuklari eglendirmek lazim tabi.
Milleti yine darliyormusun konu icinde?
Kac avro harcadin bugun toplam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Misir aldin mi cocuklara üstadSinemadan geldim simdi , cocuklari eglendirmek lazim tabi.
Şampiyonlar ligine mi gözünü diktin tabibimİlkay yerli diye isteniyor da UEFA listesi için yabancı statüsünde sayıldığını bilmeyenler var sanırım.
Misir olmadan sinema keyfi mi olur?Misir aldin mi cocuklara üstad
Kac avro harcadin bugun toplam
Oh be heyecan gelir hayatimizaOkan Buruk, yarın saat 21.00'de beIN Sports'ta Güntekin Onay'a konuk olacak.
Yok yav ben fazla yazmıyorum artık. OlgunlastimSinemadan geldim simdi , cocuklari eglendirmek lazim tabi.
Ekli dosyayı görüntüle 289216
Bu gottekine laf sokmaliOh be heyecan gelir hayatimiza
Nevzhorse bambaska bir cephe açtı
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Bu yönetimin bernardo silvayı alabileceğini düşünen büyük hayalperesttir. Yüzde bir bile değil böyle bir ihtimalBernardo Silva, kesinlikle düşünülmüyor. Tekrar söylüyorum olma ihtimali yok. (Buchi Laba)
Bari Hakan'i falan alsaydin kadroya takimda Turk kalmamis.@Alper Altun
Savic
Semedo sançez apo jakobs
Toreira lemina anguissa
İnaki lukaku şallai
Kadroda zeka meka yok ama atletizmle o açığı kapatacaz
MusleraBari Hakan'i falan alsaydin kadroya takimda Turk kalmamis.
Alışkanlıktan muslera yazmışımMuslera
Walker sançez apo eren
Tor lemina
Asensio isco yunus
Morata
Morata arkasini begenmedim hepsi iceri kateden ve tipik kanat oyuncusu olmayan oyuncular. Birbirine fazla benzeyen oyuncular oldugundan birini silip yerine tam kanat yazilmasi daha dogru olur.Muslera
Walker sançez apo eren
Tor lemina
Asensio isco yunus
Morata