Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İftira at at ondan sonra da kıvır böyle. Hadi ordan ya.

Fenerliler bile senin gibi yalancı, iftiracı, utanmaz değildir bu takıma karşı.
Aslında para önemli değil oynatmiyoruz boşa para faul veriliyor ana fikri. Ortada bir iftira yoktur. Yalani hiç sevmem.

Takımımı severim ayrıştırıcı olmayalım. Dün ne guzel dua ettim sana. Sen bana beddua ediyorsun. O kadife sesten böyle cümleler dökülmemeli

Sallai bek için alternatif olur
Frank dan da bi bok olmaz

Bunlara kanat diyenlede bişi tartışamam açıkcası
Frank'dan bende çok umutlu değilim

Sallai'den de özellikle Avrupa maçlarında bek alternatifi olmaz diye düşünüyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-------osimhen------
Sane----ilkay-----yunus
----torreira---lem

Sinan yılmaz'ın ilkay videosunu izledim. Umarım İlkayı almayız adam bitmiş sıfır fiziksel oyun mertens gibi zekası ile oynuyor sadece
Bence o videoyu bir daha izle renktaş, fizik olarak çok gerilemiş bir oyuncu 50 maç 3000 dk. üzerinde forma şansı kendisi istesede bulamaz, Premier Lig'de üstelik. Manchester City'de özellikle ligin 2. yarısında en çok forma giyen oyuncu İlkay. Sezon boyunca en çok forma giyen 3 oyuncudan biri, İlkay 5 sene öncede aklıyla oynayan oyuncuydu zaten fiziksel olarak biraz geriye düştüğü tabiki bir gerçek ama senin dediğin gibi sıfır fiziksel bir oyunla felan bir alakası yok. Ayrıca izlediğin Sinan Yılmaz videosunda adam böyle birşey demiyor zaten.

Zielinski isminin hala düşmemesi çok şaşırtıcı.

Sane'nin hedefsiz bir oyuncu olduğunu sanmıyorum. 10 küsür yıldır şampiyonluk görmemiş, en son 18 yıl önce CL oynamış bir takıma geleceğini sanmam. Bunun için yaşı genç. Araplar gibi 25 civarı yıllık vermeleri lazım sanki.

Dogru söylüyorsun ama bu transfer isleri pek belli olmuyor

Ahmetcan 2.5 milyon euromi? Yalan haberdir. Simdiye kadar neyapmista 2.5 milyon euro istiyor

Böyle erteleye erteleye transfer sezon sonuna varacaz insallah

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

listeye bak bir tane bile alabileceğimiz kaleci yok meret zaten sözleşme yeniledi biz bu emre utkucanı falan baya az linçliyoruz , böyle düşük ihtimalli heriflere gidip zaman kaybedip sonra çöp bulabiliyorlar anca
Hepsinin transferi gündemde bu isimlerin. Para+vizyon+CL ile ikna edilebilecek isimler. Korkutan bizim yönetimin beceriksizliği yoksa listede bu sefer bir şey yok bence. Bu arada Osi kalırsa çok şey değişecek bence. Bize gelmek isteyecek çoğu oyuncu.

85FEE0E9-734B-4438-826C-BDB4D9974770.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt