Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üç senedir düşüşte olan , gs hayali kuran adam da bize 6 kâğıt fiyat çekmesin.

Avrupa’da ne kadar teklif alabilecek şu haliyle bu sene gelen giden City Ossi ile dalga geçti
Ne bekliyorsun taha adam barcelona yapabilecek iken buraya mi gelecek
İlkayda düşüş bence yok 33 maca cikti 25 tam mac sayisina ulasti
City komple düşüşte olunca ilkayda oyle göründü
Tabiki bu yasta turkiyeye gelecek sallai 2.5 milyon alirken ilkay 6 milyon alir gayetde doğaldır

İlkay konusunda 1 haftadır sövdük de yabancı sınırı bizi oraya götürüyor gibi görünmekte.
Hem morata, hem osimen, hem icardi kanatlara yabancı, lemina, torreira, sara.

Bu denklemde birileri ölmeli ve ölecek olan +3 milyon euro olsun varsın.

Dominik Kotarski, Livakoviç çöpünün milli takımdaki yedeği – ne alaka?

Okadar mı düştük beyler?

Kaleye o taraflardan alınacaksa Tzolakis onun dışında Petroviç en mantıklı adaylar olarak görülmekte. Petroviç, Lunin'den daha kolay alınması olarak düşündüğüm için daha mantıklı geliyor bana.

Ne yapicaz bissoumayi senede 10 mac isimize yarar 8 CL maci
2 fener derbisi gerisinde ne isimize yaricak lemina ile ayni isi yapiyor
Geri kalan maclarda ilkay bizim isimize yarar mertens ikamesi
Herkes bu ilkayi cok hafif goruyor ama bak bugunden söylüyorum
İlkayi kim alirsa bu sene sampiyon o olur turkiye liginin kaderini 20 macta dizayn eder
Mesuta mertense filan benzemez cok kisa surede double double yapar
katılmıyorum barışa osimhene uzun atarak arkalarından koşarak sonra pres yaparak oynuyoruz. o futbolda ilkay rezil olur bissuma iş yapar. Skorer lazım ise hem 10 numara oynayan hem de kanat oynayan bir adam alabiliriz. 35 yaşına girecek olan ilkay ligde iş yapsa da ŞL ve derbilerde işimize yaramaz.

Hele alkmar, sparta prag, young boys gibi takımlara karşı ilkay icardi gibi topçular ile çıkacağımızı düşününce afakanlar basıyor.

bu sene çok kötü oynadığımız rfs, young boys, bjk süper kupa gibi maçlara 35 lik veya fizikselliği bitik adamlarla çıkmıştık. aç o maçların ilk 11'lerine bir bak kimler oynuyormuş.

Takımı geliştirmek istemiyorsan geçtiğimiz iki sezonun aynısını yaşamak istiyorsan ilkayı al. CL'de rezil olmak istemiyorsan alma

katılmıyorum barışa osimhene uzun atarak arkalarından koşarak sonra pres yaparak oynuyoruz. o futbolda ilkay rezil olur bissuma iş yapar. Skorer lazım ise hem 10 numara oynayan hem de kanat oynayan bir adam alabiliriz. 35 yaşına girecek olan ilkay ligde iş yapsa da ŞL ve derbilerde işimize yaramaz.

Hele alkmar, sparta prag, young boys gibi takımlara karşı ilkay icardi gibi topçular ile çıkacağımızı düşününce afakanlar basıyor.

bu sene çok kötü oynadığımız rfs, young boys, bjk süper kupa gibi maçlara 35 lik veya fizikselliği bitik adamlarla çıkmıştık. aç o maçların ilk 11'lerine bir bak kimler oynuyormuş.

Takımı geliştirmek istemiyorsan geçtiğimiz iki sezonun aynısını yaşamak istiyorsan ilkayı al. CL'de rezil olmak istemiyorsan alma
CL hedef degil kimi alirsan al ilk 24 uzerine çıkamazsın
Ayrica osimhene top at futbolunu ben cok elestirdim bunun ana nedeni Mertensin düşmesi yunusun sakatlıgi ve devaminda sakat sakat oynamasaydi
Yoksa boyle oyun plani olmaz
İlkay bize lazim oyuncu gelirse tekrar konusuruz cok fazla sadece kosan adama yer yok takimin kalitesi dusuk kalite artmalı

Sara o kadar zayıf değil sezon boyu ikili mücadelede sahipsiz top kapma da iyiydi kerem ve berkanın çok önündeydi. Duran toplar da cabası. İlkay zerre pres yapamaz al ver yapıyor ve topsuz koşuyor sadece sıfır ikili mücadele. 3 milyon etmeyen adam profilinde şuan fazla para verirsek sarayı bunun yüzünden kesersek büyük hata yapmış oluruz. Yedek olur anca kerem demirbay ve Berkan yerine kullanırsın
Ona bakarsan sara hücumda duran top hariç etkisiz. İlkay çok daha kreatif olur sara'dan

FLOU8crXEAMeF3s

Evander mi kaldı askjdasjdasjhdgasdasd gerçek değildir umarım gerçekse inanılmaz komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt