Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam sürekli bizim para pul meselelerini ortaya döküyor fb araya girip çomak sokmaya çalışıyor. ibrahim seten geçen gün fb yönetimi turkcell'e yoğun baskı yapıyor iş bozulsun diye diyordu
Başkanımız sağ olsun bilgileri masabaşı verdiği için onlara da sponsor olacaklar 3-5 milyona. Neyse ki bizim iş bozulmamış

Chukwumeka-kira+İlkay alıp orta saha meselesini kapasak ok mu? Biri yerli diğeri 2003 kuralına uygun. Böyle bir şey yapar geçerim
Chukwuemeka lezziz öneri çok isterim

Ben zaten Bernardo + İlkay + Scout31 orta saha istiyodum

Böyle olursa Chukuwemeka + İlkay üzerine bir de defansif anlamda kuvvetli, ciğersiz dan dun giren birini isterim rotasyona. Dribblingçi olursa güzel ekstra olur

Torreira Lemina Sara Chukwuemeka İlkay + dediğim tipte biri çok çok iyi bi orta saha rotasyonu olur

Zaniolo, Köhn, Cuesta, Frankowski, Jelert hepsinden ortalama 3 milyon Euro bonservis gelse Osimhen'in 1 yıllık maaşı çıkıyor.
Her sene böyle faydalı oyuncular bulursak Osimhen'in maaşı da çıkmış oluyor.

images.webp

Osimhen'e yirmi milyon yuro verelim abi nolacak? Gayet makul.

Osimhen punduna getirip alınabilirse eğer kaleci, 10 numara, kanat transferlerinden 2 tanesini zorunlu opsiyon ile kiralayacağımızı düşünüyorum.

Nelsson,Zaniolo ve Köhn küçümseniyor ama 20 milyon civarı gelir getirebilirler toplamda.

Yunus barış sane sancho zaniolo😍 (ziyech zaha baris kerem )

Osimhen’i bu sene en çok savunan, en çok güvenen benimdir herkes sallarken bile lakin 15 milyon euro maaş vermek bile saçmalık. Bedava olsa neyse, çılgın bir bonservis de var.

Hele de %90ın güvendiği Icardi varken.

Biz oyunculara 10-15 maaş vererek büyüyemeyiz, Torreira, Davinson gibi adamların sayısını arttırıp takım olabilirsek ve Avrupa’da da işe yarayan bir sistemi takip edip başarılı olursak büyürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt