- 15 Eylül 2020
- 7.596
- 6.303
- 718
Şampiyonlar ligi için bunlardan birtek Barış yeterli bence belki birazda Yunusbaris alper, yunus, sallai, frankowski yeterli. bol alternatifli kadro kuracagız diye takıma copleri toplamaya gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonlar ligi için bunlardan birtek Barış yeterli bence belki birazda Yunusbaris alper, yunus, sallai, frankowski yeterli. bol alternatifli kadro kuracagız diye takıma copleri toplamaya gerek yok.
Malesef acı ama gerçek feramuz tarafından kandiriliyorsunBüyük geliyoruz
Büyük geliyorum
Adama yürüyon mu lan
Gökenim uzatıyor musun yani, biz gardaşlarına ha, öyle mi ?Uzasın o zaman
Adama yürüyon mu lan
Birde avrupa'nın en kazıkçı başkanından aldı 9 milyona davinson'u.Aslında ilk başta 9 milyona Davinson’u alan adamı getirip 8 milyona Cuesta’yu alan adamı göndersek en büyük transferi yapmış olacağız
Şu kadroyu kurmak gayet mümkün, afaki bir durum yok : )
özelden yürü burası transfer nöbeti.kıskandın mı
Ben kimseye inanmam amcaoğluMalesef acı ama gerçek feramuz tarafından kandiriliyorsun
4 sene önce kaz daglari eteklerinde tatildeyken ve morutan beklerken fazla oksijenden uykusuzluk hastalığına yakalanmıştım ama şimdi iyiyim
4 sene önce kaz daglari eteklerinde tatildeyken ve morutan beklerken fazla oksijenden uykusuzluk hastalığına yakalanmıştım ama şimdi iyiyim
öyle bir şeye ihtiyacımız yok ki. geçen sene avrupa liginin en hücumcu takımıydıkOna bakarsan sara hücumda duran top hariç etkisiz. İlkay çok daha kreatif olur sara'dan
Yoo dogru demis osimhen kaldigi senaryoda icardi yedek beklemezBunu futbol komitesinin başına oturtmak lazım. Ne derse tersini yapacaksın o derece anlamıyor futboldan.