Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yabancı kaynağa da inanmayın. Bu 26 milyon teklif diyen kaynak güvenilir falan değil. 15 + bonus bizim son teklif bunun üstüne çıkılma ihtimali yok.

Biz 26 milyon mu teklif ediyoruz Hilal'in teklifi ile karıştırmışlar sanırım

Osimhen git arabistana bizide kurtar kendini de parays duskun adami oldu mu olasi sevmedim adami alsan seneye zam ister gomis gibi

Bu paralar klube ihanet çekin teklifi gitsin Arabistan'a zaten gecen sene gidiyordu

Böyle paralar ciddi ise gerçekten Osimhen'i almayalım.

Tamam şunu anlıyorum alacağız 1 sene daha oynayacak, bir sonraki sene satacağız zaten eyvallah.

Ama 1 yıllık 20 milyon euro maaş nedir yau. 20 milyon euro maaşa gerçekten totalde 3 tane top class oyuncu getirirsin takıma.

İki olasılık ile bu para ödenir ya arap takımı olacaksın ya da baş altı şampiyonlar ligi takımı. Haddimizi aşıyormuşuz gibi geliyor bana. Tamam sonuçta biz taraftarız işin keyfine bakarız banane parasından diyebiliriz ama kazın ayağı öyle değil. Osi alınır barış yüksek meblalara satılmazsa buyur buradan yak olur. Millet osimhen ile saneyi yan yana yazıyor şaka gibi.

meritkingbet sponsor olmuş maaşın büyük kısmına herhalde bu parayı ancak onlar karşılayabilir!!

Osimhen bu paralarla gelir ve düşük performans sergilerse gerçekten taraftarın da tepkisi farklı olur.

Sezonun ortasında bile 2-3 ay bu adama neler dendi.

Bu paralar normal değil, normalleştirilmemeli bana göre.

Ne 26sı yav ciddiye alıp konuşmaya değer bile değil max 15-18 olur teklifimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt