Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gardi ve Kavukçu ya sallayacaklar paso

dün yayinda hatipoglunun yuhlanmasini duyunca kerem ve berk sanki kendine küfür etmişler gibi delilendi

bunların mamadı sandığımızdan çok daha büyükmüş

zaten dursunu bağlamalarıda olayın boyutunu gerçekten bilmiyormuşuz hissi veriyor

bu adam kim ki bu kadar gücü var?!

dün yayinda hatipoglunun yuhlanmasini duyunca kerem ve berk sanki kendine küfür etmişler gibi delilendi

zaten dursunu bağlamalarıda olayın boyutunu gerçekten bilmiyormuşuz hissi veriyor

GSYİAD kuklası işte. MÖ kendi yapmadığı işler için maşa kullanıyor biraz

ECGlSdMW4AUXAQH

duyumcuyu diye birileri yokken fotomaç-fotospor-fanatik-********************* vardı :)

Kerem ve berk'in öyle bir tavrı yok. O dediğin taraf tutma gs muhabirlerinde var.

Goz ucuyla baktimda, o kadar degil sanki ya " bugun bari isliklanmasin kimse" modunda gibi dillendirdiler dedigin gibide olabilir.ama sinan ve ilgaz iclerinden bir posta gecirmislerdir kesin.

Bakinca bu adamkn beslemedigi yayinci cok yok gibi, haluklar bile yayina alip canim cicim takilmislardi gecen yaz secim sonrasinda

ali koçun

sercana ahmete ümite 20 bin dolar (Aylık) verdiği yerde siz hala daha saf saf bu yorumcuların hepsinin temiz olduğunu sanıyırsunuz

hepsinin bir fiyatı var !

tek emin olacağım kişiler ılgaz çınardır ve cem dizdardır tüm bu spor yorumcuları arasında takım farketmeksizin

izle programı

sanki bir yerlerine girdi hatipoplunun yuhlanması
İzledim, genel olarak kim olursa olsun yuhlama olayına karşı oldukları için
öyle konuşuyorlar . Gs muhabirleri gibi hatipoğlunu savunalım güzelleyim tavırları olmadı hiç. Bu konuda kendini kabak gibi belli eden adamlar belli zaten herkes biliyor, elma ile armutu karıştırmayalım durduk yere

Ali Naci Küçük: “İlkay Gündoğan, Galatasaraylı yöneticilerle bir araya geldi. "Bugüne kadar futbol hayatımda hayal ettiğim her şeyi başardım. Galatasaray forması giymek hariç." ifadesini kullanmış. Manchester City ile olan kontratını feshedebileceğini dile getirmiş amcası İlhan Gündoğan.

10 milyon Euro civarında rakamlar gördüm. Çift haneli bir rakam talebi olmamış, bunu söyleyeyim. Galatasaray bonservis de ödemeyecek. Önümüzdeki hafta bu işin daha somut hale geleceğini, 6-8 milyon Euro civarına bitmesini bekliyorum.”
ne kadar da azmış çift haneli 10 değilmiş. 8 milyonmuş garibanın istediği maaş kıyamam.

Çift hane olmayacak 6-8 milyon olacak 10 verelim çift hane olsun büyük Galatasaraylı İlkay abime

İzledim, genel olarak kim olursa olsun yuhlama olayına karşı oldukları için
öyle konuşuyorlar . Gs muhabirleri gibi hatipoğlunu savunalım güzelleyim tavırları olmadı hiç. Bu konuda kendini kabak gibi belli eden adamlar belli zaten herkes biliyor, elma ile armutu karıştırmayalım durduk yere
İsim verelim böyle olmuyor.
Kel ile başlayalım.

demirbay -----> ilkay gündoğan
kutucu -----> salih özcan

bu iki yurt dışı doğumlu oyuncu change'ını yapmalı ve hali hazırda en iyi olan yerli rotasyonumuzu en güçlü hale getirmeliyiz.

Cuesta, Kutucu, Farukovski, Demirbay, Jelert,

bunlar Galatasaray'ın hazırlık maçında bile olmamalı.
Yetersizler.

Nasıl kurtulacağız hepsinden zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt