Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KAPa 5 milyon maas olarak aciklayalim

Boniface ayrılabilir miş

artık avrupa kulüpleri cimrileşti çok para harcamıyolar özellikle yüksek maaş vermek istemiyor çoğu biz veriyoruz onlar vermiyor devran tersine döndü

Sanchez-Apo-Laporte
Boey-Torreira-Lemina-BAY
-------Sane
------Osi-Icardi

2 kere cevap verdim bu soruya :)⬆️
Cevaplarını okudum haklı tarafın var da girerlerse de şaşırmam. Gyokeres- Arsenal olacak gibi. Nunez'i satabildikleri durumda bir tane forvet alacakları kesin bence bu durumda da Sesko ilk tercihleri olur diye düşünüyorum alamazlarsa bence Osimhen'i düşünebilirler Osimhen'de orası için yıllık maaş isteğini biraz düşürebilir sanki.

Ekonomik olarak kaldırabiliriz ama icardi moratanın varlığı bizi yine 3lü oynamaya itebilir şu an dengeli bir oyun bulmuşken her şey başa dönüyor gibi olur ayrıca Morata dünya kupası için oynamak isteyecektir o yüzden kendi de ayrılmak isteyebilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Osimhen'in alindigi bir durumda zaten Icardi ve Morata'dan biri fazlalik oluyor, mantiken bu durumda Morata ayrilmak isteyecektir cunku boyle bir oyuncunun yedek olarak kalmak istemesi zayif bir ihtimal.

Osi’ye girerler mi? Bunu da alamazlar umarım ya da Gyokeres alıp ManU’yu Osi’ye yönlendirebilir durum
Liverpool'a hücümcu bile lazım değilki Nunez doğru düzgün oynamıyordu bile Jota,Diaz oynuyordu onlar genç birini alırlar ciddi hucumcu almaları için jota yada diaz gitmeli

Ben muhasebeci değilim, sahada TR liginin 3 gömlek üzerinde, Realden Barçaya, Cityden Liverpoola her takımda oynayabilecek kalitede absürt bir topçu var. Alınıyorsa tebrik ederim
Yarın alamadığımız zaman muhasebeyi öğreniriz. Bugün fazla para harcamak gelecekten çalmak demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt