Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Messi işi ciddi arkadaşlar. Mertens yerine düşünüyor Okan hoca. Azeri iş adamı sponsor olacak ve bağlantı kurdu aylar önce! Tabi İcardi faktörü...
Şaka bir yana Messi - Icardi muhabbeti de tamamen hikaye. En son Dünya Kupasında Icardi tebrik etti. O muhabbet Maradona'nın kendi yaptığı yorumlardan ibaret, Messi yok o denklemde. Gelsin 1905€'dan 3 sene imzalayalım :asd:

Serdar Kelleci: "Dursun Özbek'ten bir ricam var. Halim Ayaz Yükseloğlu diye bir oyuncu var Galatasaray U19 takımında. Çok iyi kanat oyuncusu. İngilizlere, Fransızlara, Almanlara izletsinler. Kötü derlerse hiçbir şey bilmiyorum. Mutlaka A takıma alınmalı ve denen
Galatasaray alt yapisindaki oyuncuyu galatasaraya öneren sığır. Yuzde 90 ı mankafa olan spor medyası üresi. Onlarca kez sıçmışlığı var ama hala konusabiliyo.

Bu takımın ve onu yönetenlerin herhangi bir transit gezegen etkisini lehimize sonuclandirmasini beklemek benim aptallığım.bi icardi oldu,onunda karısının yalandan kanser hastalığı ile haram oldu bütün yaz sevincimiz.

Bi yol olmaz bunlardan,keramettin abi hakli

Zaten gezegenler seneye fener şampiyon diyor.

Şaka bir yana Messi - Icardi muhabbeti de tamamen hikaye. En son Dünya Kupasında Icardi tebrik etti. O muhabbet Maradona'nın kendi yaptığı yorumlardan ibaret, Messi yok o denklemde. Gelsin 1905€'dan 3 sene imzalayalım :asd:
Ben pozitif anlamda dedim İcardi faktörü diye arjantinli olduğu için iletişim kuruyor gibisinden. Azeri bir iş adamı hakikaten görüştü bu arada aylar önce. Bu T olsa şak diye asla şaşırmam. Okan hoca da asla reddetmez. Elli tane daha sponsor yığarız kulübe bu hamleyle.

1 saat önceki haberi saruhan yeni uyandigi icin tekrar konuşuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt