Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen'e Türkiye 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 yakışır :ka:

1748690877681.webp

Yönetim yazın efsaneleri toplayıp gösteri maçları düzenlesin İngilizler gibi statta.

Hasan, Jardel, Hagi, Drogba, Song, Podolski, Melo vs.
Sneijder, Kewell, Elmander, Eboue, Popescu, Bülent daha o kadar çok isim var ki. Çoğuna düzgün veda edemedik.

Mertens ve Muslera jübile maçı gibi yapılabilir.

Çok sevimli adam bu Buchi de. Gitgide kanım ısındı herife.

Belli ki Gardi bu transfer döneminde ön planda olacak. Gardi'nin bağlantıları büyük oranda İtalya'da olduğu için oradan gelebilecek superstarlar üzerine odaklanmamız gerekiyor. Premier Lig'den fırsat transferi yapabilme ihtimalimizi oldukça düşük görüyorum.
İtalya'dan ne düşürebiliriz sizce?

osi eğer bir yere gitmiş olsaydı şimdiye kadar 40 kere kokusu çıkardı. 40 kere veda etmişti hem dün akşam hem de muhtelif zamanlarda sosyal medyasından.

anlık bir yere gitmediği kesin.

tabi bu gs'da kalacak demek değil ama şu an bir yere gitmiş olmadığı kesin. kararını bile verik değil bariz.

Sneijder, Kewell, Elmander, Eboue, Popescu, Bülent daha o kadar çok isim var ki. Çoğuna düzgün veda edemedik.

Mertens ve Muslera jübile maçı gibi yapılabilir.
İlk kez bu yaz biraz boşuz. Normalde temmuzda sezonu açıyorduk. 8 Ağustos'ta lig başlıyor. Temmuz başı böyle bir maç organize edilebilir. Eminim ki tıklım tıklım dolar stat.

Ulan osman 2 gram gslılığın varsa aklını kullanıp yazsana bilerek buchiyi kızdıracak bişiler

-sen bi bok bilmiyon ben biliyorum
-osimen kesinlikle kalmayacak
-kalırsa şuyum buyum falan kolpadan bi iddialaş

Fuşi takık bi elemana benziyo sırf ********************* olmamak için osiyi burda kalmaya ikna bile edebilir

Bu arada Yenikapı'daki kutlamalar ne kadar kötüyse dünkü de o kadar güzeldi.

Özellikle drone şov arşa çıkarmış işi, Yenikapı yerine stadyumda kutlanması çok daha güzel. Yenikapı'da sadece cumartesi günü etkinlikler, toplu maç izlenmesi daha makul olurmuş.

hatipoglu ''osminheni turkiye'ye getirdim takimi sampiyon yapip 5.yildizi taktim gene de yaranamadim'' diyormus kulislerde..

hatipoglu ''osminheni turkiye'ye getirdim takimi sampiyon yapip 5.yildizi taktim gene de yaranamadim'' diyormus kulislerde..
Osimhen'i Türkiyeye onu getirmediğini/getiremeyeceğini herkes biliyor, sadece ara görüşmeleri yapmıştır o kadar. Gardi kendisi de anlattı, doğrudan Okan Hocaya söyledim o görüştü ikna ettikten sonra süreç başladı diye.

Hatipoğlu yaptıkları/yapamadıkları ile sürecini çoktan doldurdu. Kavukcu daha iyi demiyorum ama en azından umut vaat ediyor. Morata'nın geleceğini biliyor muyduk? Transfer süreci gizlice yürütüldü, beğensek de beğenmesek de Gardi vardı işin içinde.

Diğer paşamız Manu'da poz veriyor, gideceği ülkelere uçak biletleri paylaşıyor sonra sızlanıp duruyor. Sadece Cuesta bile konuşmaması için yeterli.

Frankowski'den beklentim çok fazlaydı ama tutmadı. Frank'i getiren adama kızmıyoruz, çünkü adamın belli bir geçmişi/kariyeri var. Ha keza Jelert bile belli sebepler ile kabul edilebilir ama 3-4'e bile alınmayacak adama 8 verirsen herkes eleştirir seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt