Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.884
- 37.506
- 2.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen'e Türkiyeyakışır
![]()
Sneijder, Kewell, Elmander, Eboue, Popescu, Bülent daha o kadar çok isim var ki. Çoğuna düzgün veda edemedik.Yönetim yazın efsaneleri toplayıp gösteri maçları düzenlesin İngilizler gibi statta.
Hasan, Jardel, Hagi, Drogba, Song, Podolski, Melo vs.
Sneijder, Kewell, Elmander, Eboue, Popescu, Bülent daha o kadar çok isim var ki. Çoğuna düzgün veda edemedik.
Mertens ve Muslera jübile maçı gibi yapılabilir.
Bizimkiler şampiyonluk kutlamasında bile 5 yıldızlı forma, biblo, maskot satamamış onu hiç beceremez.Yönetim yazın efsaneleri toplayıp gösteri maçları düzenlesin İngilizler gibi statta.
Hasan, Jardel, Hagi, Drogba, Song, Podolski, Melo vs.
Yok gibi bu ihtimal. Bjk'nin kabul ettiler, FB de 4 ayda 2. artırımı için başvurdu o yüzden bu 2 kulübünde kabul ederler yüksek ihtimal.Kabul etmeyebilirler yakın zamanda yapmıştık
Osimhen'e Türkiyeyakışır
![]()
Cüneyt Arkın "nnaayırrrr nnaaayıııaaaaarr"
İlk kez bu yaz biraz boşuz. Normalde temmuzda sezonu açıyorduk. 8 Ağustos'ta lig başlıyor. Temmuz başı böyle bir maç organize edilebilir. Eminim ki tıklım tıklım dolar stat.Sneijder, Kewell, Elmander, Eboue, Popescu, Bülent daha o kadar çok isim var ki. Çoğuna düzgün veda edemedik.
Mertens ve Muslera jübile maçı gibi yapılabilir.
allahin siskosu ya
Osimhen'i Türkiyeye onu getirmediğini/getiremeyeceğini herkes biliyor, sadece ara görüşmeleri yapmıştır o kadar. Gardi kendisi de anlattı, doğrudan Okan Hocaya söyledim o görüştü ikna ettikten sonra süreç başladı diye.hatipoglu ''osminheni turkiye'ye getirdim takimi sampiyon yapip 5.yildizi taktim gene de yaranamadim'' diyormus kulislerde..