- 6 Eylül 2014
- 95.605
- 66.039
- 4.608
İcardiye nasıl guvenecez biz o sakatlıktan sonraMorata gidiyor Icardi kalıyor ise ana plan Icardi olsun
Arkasına bi santrfor alalım ya tutarsa tarzı ucuz yollu. Ya da kanat oynayabilen bi santrfor alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardiye nasıl guvenecez biz o sakatlıktan sonraMorata gidiyor Icardi kalıyor ise ana plan Icardi olsun
Arkasına bi santrfor alalım ya tutarsa tarzı ucuz yollu. Ya da kanat oynayabilen bi santrfor alalım

[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
]" data-quote="Enis Sever" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Ben Icardi ilen geldim gideceksem de Icardi ile giderim rtaşİcardiye nasıl guvenecez biz o sakatlıktan sonra
Brunoya da verdiler de bruno yol verdi pilavı eliyle yiyen adamların orada top oynayacak kadar düşmedik daha diyerekAbi Bruno Fernandes'e €30m vermeyen adamlar
Neden Osimhen'e €40m veriyor
MAL mı bunlar. Yoksa €40m'nin yarısı başka bi yerden mi geliyor
Ne bakımdan delledircek acaba?herif para için bizi kullandi ,Nijerya'dan getirdiği ayılar kız kulesinde ciftlesiyor hala burdabu osi , metin Oktay repliğini duyduysa , gözü oraya dikmiş olabilir , dellendirecek bizi herhalde
giderse bir daha alınması düşünülemez bu arada , kesinlikle , fizikle var olan bir oyuncu Araplardan sonra lukunku gibi doner avrupaya
Kral evet de ikna etmek için niye hemen teklife €20m daha eklemedilerBrunoya da verdiler de bruno yol verdi pilavı eliyle yiyen adamların orada top oynayacak kadar düşmedik daha diyerek
Gidelimde 1 tane daha iyi forvet lazimBen Icardi ilen geldim gideceksem de Icardi ile giderim rtaş
Bizim yönetici fb aldı demiş bi de 1-2 gün önce ona güya ama fbye gitmezseten tier 1 olmalı bu arada yabancı kaynak daha fb-sane ilişkisini söylemezken adam bas bas bağırdı
Alacakları adam fahiş fiyata Werner falan olurGidelimde 1 tane daha iyi forvet lazim
Atletik adam lazım Jonathan David veya Kolo Muani gibiMitrovici biz istiyor olmayalım?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi