Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişisel olarak yaptığı yanlış olabilir ama söylemlerinde pek bir hata yok.

Osimhen’in ümit verdiği falan da yok adam before I go diye şarkı paylaştı, kutlamalarda ön planda olmadı, her seferinde gideceği yönündeydi yaklaşım daha çok.

Yabancı muhabirlerin haberleriyle gaza geldi herkes.

Buchi’ye de 100lerce hakaret edilmiştir, dayanamamış cevap vermiştir, Buchi kim yani ne dediği de mesele değil ama kandırılmış hissetmek falan komik.

Çok basit devre arası ayrılsa senden aldığının iki katını direkt alacaktı ama gitmedi, yarı yolda bırakmadı.
Osi olayını bir kenara koyuyorum, hatta osi ile ilgili olumsuz hiç bir şey yazmadım dusunmedim bile, zaten kızdığım olay üslubu yoksa tek kelam edemem. Sosyal medya profili rezalet, hele bir resmi olsun küfurler hakaretler gırla gidecektir, maalesef önüne geçilemiyor abi:crushed:

Osi olayını bir kenara koyuyorum, hatta osi ile ilgili olumsuz hiç bir şey yazmadım dusunmedim bile, zaten kızdığım olay üslubu yoksa tek kelam edemem. Sosyal medya profili rezalet, hele bir resmi olsun küfurler hakaretler gırla gidecektir, maalesef önüne geçilemiyor abi:crushed:
Alkmaar mağlubiyetinden sonra bu adam Osimhenle Galatasaray’ın mentalitesi aynı değil dedi, haksız mıydı? Haklıydı ama o ortamda söyleyince tepki aldı. Bu da öyle.

Söyleminde bence yanlış bir şey yok, Icardi falan hikaye bu sene Osimhenin eylülde inmediği senaryoda asla şampiyon olamazdık.

Abi Galatasaray tarihinde daha transfer sezonu bile açılmamışken transfer bitirecek irade oldu mu hiç ? O yüzden silkinip kendimize gelelim 1 ay daha transfer falan olmaz

Mevzu bu.

Ben bu yönetimin ne mal olduğunu donelerle anlatırken sorun yok diyen de sizdiniz, çok daha kötülerini göreceksiniz bu dönemde de.

Geçen dönem de benzer şeyler söyledim inanmadınız, sonra yaşananlar ortada, bu kez yaşananlara rağmen hala ümit besliyorsunuz bu yönetime. Hata sizde.
Erden timur sonrasi surecte lig basarisi ile her gecikmeyi ve derdi hali altina supurduler. Sosyal medya coplugu sayesinde de prim kastilar. Baktiginda yonetim taraftara faydali ne yapti aslinda?

-Forma o su bu dediler pahali olmasina ragmen millet aldi
-8 ay gecikmeli kemerburgaz sureci-gsyiad guzellemeleri
-cuesta basta olmak uzere kulube sokukan harcamalar
-yenikapi kepazelikleri ve ceketlilerin podyum meraki
-florya surecinin arapsaci olmasi/degersizlestirilmesi
-(bunu kanitlayamayiz) araplarin alacagini bilerek gs masada yonetim deniyor "şovu"

Erden timurun etkisi gittikten sonra bu sezonu tasidi, o omurga ufak ufak dagiliyor. Hala kafamda kaos sezonu ihtimali yerini korumakta.

Bu isin daha saha ici dinamikleri var.

Osi olmayinca oyle ileri top salla modu tutmayacak icardi ile.

Mecburen oyununileride daraltan ve icardinin teknik bitiriciligini on olana tasiyacak oyun oynaman/oturtman lazim.

Alkmaar mağlubiyetinden sonra bu adam Osimhenle Galatasaray’ın mentalitesi aynı değil dedi, haksız mıydı? Haklıydı ama o ortamda söyleyince tepki aldı. Bu da öyle.

Söyleminde bence yanlış bir şey yok, Icardi falan hikaye bu sene Osimhenin eylülde inmediği senaryoda asla şampiyon olamazdık.
Söylemi yanlış değil yaw, o konuda haksız haklıdan ziyade daha farklı yazsa zaten iyi bile yaptı derdim, sosyal medya da hakaret vs edenler için. Ama küçümseyici olunca taraftarlık tutuyor :asd:
ilk 3 e giremezdiniz yazısını çıkart gayet net açık bir yorum, ona taktım ben gassaray abi dayanamıyoruz :asd:

Abi Galatasaray tarihinde daha transfer sezonu bile açılmamışken transfer bitirecek irade oldu mu hiç ? O yüzden silkinip kendimize gelelim 1 ay daha transfer falan olmaz

Bak, bence yönetimdeki kişilerin diplomaları araştırılmalı. Osimhen'in gideceğini aklı başında olan herkes biliyordu. Gittiğini açıkladığı an Leroy Sané işini gizli yürütüp bitirmiş olacaktı. Ortalık yangın yerine dönmeyecekti. Şimdi senin dibinden ayrılmayan gazeteciler bile yangın yapacak. Feneri de ateşe atacaktın. Ama Türk siyaseti gibi danışıklı dövüş var sanırım fenerle yönetimimiz arasında.

Osimhen'e neden kizildigini anlamiyorum. Araplarin verecegi para Galatasaray'dan yuzde 30 falan fazla olsa belki fedakarlık beklentisi normal olurdu ama Araplar 3 kati para vereceklerse tabiki gidecek. Icardi'ye 30 35 milyon verseler o da giderdi.
Ayrıca Osimhen'in menajeri tabiki oyuncusuna en yüksek teklifi alabilmek icin calisacak. Osimhen Galatasaray'i kullandı demek hiç doğru degil bence.
Biz en az 15 milyon verdik 30-35 milyona al hilal seçti osimhen. İcardiye 10 milyon verdik 20-25 milyon civarını reddetti.

Bak, bence yönetimdeki kişilerin diplomaları araştırılmalı. Osimhen'in gideceğini aklı başında olan herkes biliyordu. Gittiğini açıkladığı an Leroy Sané işini gizli yürütüp bitirmiş olacaktı. Ortalık yangın yerine dönmeyecekti. Şimdi senin dibinden ayrılmayan gazeteciler bile yangın yapacak. Feneri de ateşe atacaktın. Ama Türk siyaseti gibi danışıklı dövüş var sanırım fenerle yönetimimiz arasında.
Ali koça destek atsak anca bu kadar olur haklısın

Erden timur sonrasi surecte lig basarisi ile her gecikmeyi ve derdi hali altina supurduler. Sosyal medya coplugu sayesinde de prim kastilar. Baktiginda yonetim taraftara faydali ne yapti aslinda?

-Forma o su bu dediler pahali olmasina ragmen millet aldi
-8 ay gecikmeli kemerburgaz sureci-gsyiad guzellemeleri
-cuesta basta olmak uzere kulube sokukan harcamalar
-yenikapi kepazelikleri ve ceketlilerin podyum meraki
-florya surecinin arapsaci olmasi/degersizlestirilmesi
-(bunu kanitlayamayiz) araplarin alacagini bilerek gs masada yonetim deniyor "şovu"

Erden timurun etkisi gittikten sonra bu sezonu tasidi, o omurga ufak ufak dagiliyor. Hala kafamda kaos sezonu ihtimali yerini korumakta.
Erden Timur’u Zaha ve Ziyech’i seçti, kafasına göre aldı olarak gören zihniyete bence müstehak.

Bir gram ileri gidemediler ET sonrası finansal anlamda.

Burada mevzunun oyuncuları ikna etmek olduğunu da kimse anlayamadı mal mal adamlara geçen sene 80 harcadık, yetmedi bu sene bunu yapanlar devam ediyor bir de.

Taraftar transfere yoğunlaştı asıl sorunu unuttu. Kim yapıyor bu transferleri ? Doğru adam o göreve gelirse doğru transferler de gelecek zaten

Gereksiz uzayan Osimhen ruyası bittiğine göre gerçeklere dönelim.
Bu yönetim becerisi ile yeni bir Jelert-Cuesta- Frankowski faciası azımsanacak bir ihtimal midir?

A037508A-8903-419C-AFE1-772FA769271C.webp

galatasaray yönetimindeki tüm adamları toplasan yönetim kabiliyeti ve vizyon olarak tırnağı etmezler.

Osi yerine kim olacak şimdi? Leao ayrılıyor deniyordu, keşke o olabilse mesela
Osi yerine Osi gibi biri gelmez artık, piyango idi bitti. Moratayi tutup, İcardinin durumuna göre genç bir isme gidilebilir. Burada yalnız Osi skor yapıyor idi, bize skor yapabilecek bir 10 numara forvet arkası birileri lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt