Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karamsarlığın aksine iyide bir kadro kuracağımızı düşünüyorum gardi Okan hoca ve Kavukçu’ya güveniyorum

Victor Osimhen, Al-Hilal tarafından iyileştirilen son teklifi değerlendiriyor. Al-Hilal bu hafta anlaşmayı kapatmayı umuyor ancak aynı zamanda hücumda başka seçenekleri de araştırıyor. (Foot Mercato)

Victor Osimhen, Al-Hilal tarafından iyileştirilen son teklifi değerlendiriyor. Al-Hilal bu hafta anlaşmayı kapatmayı umuyor ancak aynı zamanda hücumda başka seçenekleri de araştırıyor. (Foot Mercato)
Abi ebru cundubeyoglunu mu tercih edersin didem inselel mi

stormtrooper-star-wars.gif

Buchi laba cok konusuyor ya time’da yerden cikiyor

Osi gitse de takipten ciksak artik

Yıllık 15 - 20 milyon Euro maaş, 65 - 70 milyon Euro bonservis.. Yahu biz daha bu paraları verecek seviyelere gelemedik.

Edebi ile güzel bir şekilde teşekkür edip, vedalaşmak gerekir. İleride bir gün, yollar illaki bir kez daha kesişir..

Daha realist hedefler peşinde koşmak gerekir.. Bizim asıl sorunumuzda burada.. Bu yönetimle, bu bıyıklı ile olacak işler değil bunlar..

Yine, bir kez daha eşik atlamanın, sürüden ayrılmanın kıyısına geldik.. Doğru bir transfer politikası ile fark bir daha kapanmamak üzere açılacak, tek büyük olacaksın.. Ve ne yazık ki bu şansı, bu yönetimle yine heba edeceğiz..

bu sene x oyuncu cl elemesini bekliyor kolpası da gelemeyecek ne sıktıracak acaba bizim beceriksiz yönetim bunlara o da merak konusu.Yine 2 ay birileriyle uğraşıp alamazlar sonra taraftar da romano'ya söver koçun adamı diye

Osimhen al hilali 9-10 hazirana kadar bekletecek belli artık. 3-5 bişeyler koparma derdinde kariyerine leke sürdürüp oraya gidecek çünkü herşeyi bırakıp bi bedeli olması lazım

Yani bu iş geciktikçe ibre bize dönmüyor buna çok anlam yüklenenler var. İş bizden çıktı artık 2-3 yıl sonra belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt