Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bunu hiç izlemedim de en azından profil olarak bile baksak cl tecrübesi+ şampiyonluk mücadelesi veren takımda oynayan 23 yaşındaki oyuncu için bile 15 istendiğini düşündüğümde sara'dan nasıl bir kazık yediğimizin seviyesi daha da yükseliyor bende arada 4 yaş var bir de

oooo yine herkese salça olup herkesten sittir yediğimiz döneme girmişiz

Valla bence Osimhen olmuyosa santrfor o kadar elzem değil

Kale, sağ bek, on numara çok daha mühim. Zaten takımın çoğu sezon sonu oynadığımız 4-3-3 / 4-2-3-1 düzenine alışmış durumda. Bu düzenle iyi bir oyun yakaladık topçuların çoğu da bizle, bu düzeni bozmaya gerek yok

Kanat, stoper ve orta saha alternatifi de gerekiyor. Osimhensizlik çok kötü etkiler takımı evet ama bunu başka yerlere doğru herifleri alarak kotarabiliriz. İlla bir santrfor alınacaksa da Icardi ya da Morata'dan biri gitmeli -- Icardi gitmeyeceğine göre o isim Morata olur

Bu durumda alacağımız forvet mutlaka çok hızlı güçlü ve ayı gibi bir tip olsun. Gidip aynı tipte adamları doldurmaya gerek yok takıma. Zirkzee vs. adamlar Morata'ya kıyasla ne kadar fark yaratacaklar ki?

Bu arada kanat oynayabilen bir santrfor en iyi transfer olur yapabileceğimiz. Aslında Kolo Muani çok akla yatıyor ama Juventus'ta kalacak gibi görünüyor. Keza Jonathan David ismi de pek gerçekçi değil

Bana bu tip en gerçekçi transfer Elye Wahi gibi geliyor. Kışın da epey ilgilendik. Bekleyip görelim. Açıkçası birkaç defa izlemeye çalıştım ve hiç iş yoktu ama geçmiş videoları iyi en azından

Jonattan david, icardi ve romulo gayet iyi rotasyon olur.

Baturina denmiş, en büyük sıkıntı oynadığı lig değerlendiremiyorum

Baturina kumaşı iyi bir oyuncu genç yaşına rağmen tecrübesi var eski wonderkidlerden fmciler bilir 10-15 milyon normal yatırım transferi alıp oynatmak zorunda olduğun bir adam gelişimi açısından

Neyse kafadan ağustosa kadar nöbetlere pek bakmamaya karar verdim. Zira yönetim daha ne halt yiyeceğini bilmiyor, mesela şuan yetki kimde? Hatipoğlu hala koltukta, Kavukçu ne yapıyor? Kısaca bizden bir cacık cıkmaz 1,5 2 ay.
Ben bu noktadayım. Onunla bununla ilgileniyor haberleri düşmüş. Aylarca devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt