Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatında as kaleci olmamış CL’de bir takıma gitse max 1.5 alacak adama neden 3 vereyim. Musleraya efsane olmasına rağmen 2.5 veriyorduk. 3’e oynayacak ne başarısı var
5*2.2 milyon= 11 milyon euro garanti şuan ki sözleşmesinde üstelik Real'in oyuncusu olarak.

Daha cazip teklif gelmediği sürece oradan ayrılması için pek bir nedeni yok gibi gözüküyor

5*2.2 milyon= 11 milyon euro garanti şuan ki sözleşmesinde üstelik Real'in oyuncusu olarak.

Daha cazip teklif gelmediği sürece oradan ayrılması için pek bir nedeni yok gibi gözüküyor
Gelmesin o zaman. Ne başarısı var kariyerinde as olmamış adam 3’e gelmesin

Bu jesusa fena sovmustum geçen sene de iyi miydi acaba nottsun brezilyalilar tutuyor çünkü

Jesus'un skills videosu bir halta benzemiyordu kesin iyi topçudur.

SoL bek mi Lazım 👉 Diego Moreira , Nathaniel Brown , Braian Aguirre , Weverson , Paulo Victor(Farense) , Rivaldo Morais ....Ismail Jakobs sakatlanmadık müddetçe Eren Elmalı ile yeterlidir...

SaĞ bek mi Lazım 👉 Igor Serrote , Calegari , Gustavo Garcia , Valentin Gendrey , Tiago Santos , Givairo Read , Sacha Boey ( uçuk maliyeti olmadıktan sonra olabilir zaten duygusal olarak yazdım😏😎 ) Ben olsam Kaan Ayhan ve Zeki Çelik ile rotasyon yaparım 3.olarak bu isimlerden birini potansiyel yatırım olarak alırdım (Givairo Read (y))

Güler misin ağlar mısın

Orada böyle oynayıp bizde bok gibi oynayınca topçu değil oluyor işte futbol böyle birşey.

Özgüven herşeydir, baskı altında rahat olamazsan hiçbir yeteneğini sergileyemezsin.

Alanyaspor dan Yusuf u almak lazım.
Elimizde ise yaramayan oyuncuları verip Taylan ve Halil dervisoglu nu kullanıp.
Gaziantep den de sorescu vardı galiba yada kozlowski miydi bu ikisinden birini almalıyız kanat icin

Lunin denen kaleci kişisi öyle 3-4 M maaşa gelecekse gelmesin. Maks 2.5

Hayatında as kaleciliği çok az çok iyi kadar kötü maçları da var Courtois almıyordur o kadar maaş.

Maaş için gelecekse gelmesin, CL’de oynayan bir takım maks ne kadar verir acaba kendisine
Bu arada, Lunin'in yeni sözleşmesiyle birlikte Madrid maaşı aten 2m€ oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt