Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan Polat geldiğine göre sırada Adnan Sezgin var. Yeni sportif direktörümüz Adnan Sezgin olur.

S.D iyi olur Dursun işi biliyor. Okan hoca saldım çayıra meyram kayıra yapar yoksa her sezon başı olduğu gibi. Avrupada başarı için artık farklı bir şeyler yapmamız lazım. Gardiye tam yetki verilmesi neden sorun teşkil ediyor diğer yöneticiler kuduruyor diye olduğunu biliyoruz hak ediyor adam kendini ispat etti.

dursun işi biliyor mu

2 hafta sonra mehmet özbek s.direktör olarak açıklandığında hatırlatacam :asd:

Ozan pukki postları sence de çok iyi değil mi knk

yorumda biri kaynak tırt demiş ama lemina bağlantısı düşünülünce olabilir diyorum neticede dünya yıldızı bir adam değil kim niye bu ismi üfürsün. Canımı sıkan konu bomboş beklere böyle bir adam beleşe alınabilecek durumdayken verilen bonservisler oluyor tabi

yorumda biri kaynak tırt demiş ama lemina bağlantısı düşünülünce olabilir diyorum neticede dünya yıldızı bir adam değil kim niye bu ismi üfürsün. Canımı sıkan konu bomboş beklere böyle bir adam beleşe alınabilecek durumdayken verilen bonservisler oluyor tabi
İyi adam açıkçası.

Ben bizimkilerin yerinde olsam elimde şl kartı varken böyle adamları kovanlarım.

Ben girmem bu işe. Biraz daha ekleyip Emegha, Franculina yada Yoan Bonny gibi isimlere riske girmek bence daha mantıklı olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ibo dan kesin kurtuluyor muyuz? Transferden önce bu netlessin lutfen ya

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt