Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan dolan, kalacak yönetimde.

Bu Dursun tepki gösterilmese Cenk Ergün’ü bile tutacaktı.
Reis dün tribün zılgıtladı. Bugün Buchi gidecek dedi(nereden duyduysa) taraftarın cephe aldığı adam en sonunda cayıyor bizde. Transfer sezonu başlasin homurtular başlar sosyal medyada. Bence barınamaz artık..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

rakip takım forumlarından enstantaneler konusu niye kapatılmış ya. Tam bulaşık yıkamaya gidecekken gördüğüm tviti buraya atayım bari

Eger daha iyi olmak istiyorsak bu sezonu niye namaglup bitiremedik (Avrupa dahil) onu sorgulayalim. En az yarisi bireysel hatalarin sebebiyet verdigi kayiplardi. Kpasa maclari Nelson ve Cuesta, Hatay maci BAY, bejeke maclari yine Nelson ve Frankofskiy, AZ Kaan gibi. Bu bireysel hatalari mac icerisinde ceviremedikse bu da takimin kalanina ve ozellikle hocaya yazar. Ne zaman ki namaglup seysinden kurtulduk hoca da takim da isi ciddiye aldilar. Halbuki namaglup seysini namaglup kalma dediyle degil maclari ciddiye alarak kurtarabilirdik.

Bu kadar zayif bir Superlig ve Avrupa Ligi her zaman firsat olarak karsimiza cikmayabilir.

Eger daha iyi olmak istiyorsak bu sezonu niye namaglup bitiremedik (Avrupa dahil) onu sorgulayalim. En az yarisi bireysel hatalarin sebebiyet verdigi kayiplardi. Kpasa maclari Nelson ve Cuesta, Hatay maci BAY, bejeke maclari yine Nelson ve Frankofskiy, AZ Kaan gibi. Bu bireysel hatalari mac icerisinde ceviremedikse bu da takimin kalanina ve ozellikle hocaya yazar. Ne zaman ki namaglup seysinden kurtulduk hoca da takim da isi ciddiye aldilar. Halbuki namaglup seysini namaglup kalma dediyle degil maclari ciddiye alarak kurtarabilirdik.

Bu kadar zayif bir Superlig ve Avrupa Ligi her zaman firsat olarak karsimiza cikmayabilir.

Her şeyi değiştiren tamamen lemina oldu dostum

Takıma öyle bir denge getirdi ki okan heee bu işler böyle oluyomuş dedi,oyuncular da sürekli rus ruleti oyunu eleştiriyodu üstü kapalı leminadan sonra takımın dengeye oturduğunu sıkça belirttiler

Leminanın ilk 11e yerleştiği maç bjk sonrası samsun maçıydı o maçtan dünkü maça kadar ligde toplam 8 maçta sadece 2 gol yemişiz,22 gol atmışız

Maç başı atılan gol ort 2.75
Yenilen gol ort 0.25

Çok iyi rakamlar bunlar,3 orta saha defansı kuvvetlendirir ama ofanstan eksiltir deniyodu tam tersi ofansı da ileri götürdü

Şu aydınlanmayı sezon başı yaşatabilseydik okana avrupa liginde kesinlikle rezil olmazdık hatta 1 sezon önce yaşatabilsek kopenhaga da 4 puan vermez bayernden de mutlaka puan alır şlde üst tura çıkardık boşu boşuna 2 avrupa yılına oldu olan içim yanıyor içim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Manu'yu iyi takip etmek lazım. Oradan bir şeyler düşürmeliyiz, Onana bile olur, Antony olur, Eriksen belki Mertens muadili bir şeyler düşürmek lazım bana kalsa ve imkan varsa tekte Mazroui alırım yine ordan

Mkhitaryan bize gelecek olsa çöp, yaşlı falan çekilir.

Yarın ŞL finali oynayacak adam
Çöpten ziyade millet dillendirilen astronomik maaşlar yüzünden gelmesin diyor. Belli bir yaşın üstündeki oyuncular senelik 8-10 milyon euro maaş isteyince millet delleniyor yoksa mkhitaryan yada ilkay senelik 3-4 milyon euro maaşa okey dese bu kadar tartışma olmaz.

Bu Pasalic de yıllardır yazılıyor sanki Başakşehirlik topçu havası veriyor bana bilemedim birine gelse de görsek artık

Wow şaşırdım açıkçası
Burak Yılmaz’ı da çok beğeniyordu, zamanında ıslıklandı diye taraftara sinirlenmişti.

Yine de olayı antrenman üzerinden sorgulamak lazım. Bir oyuncunun yetenekleri maçta anlaşılamıyor bence, dar alanda oynanılan oyunlarda ne adamlar ne işler yapıyor.

Gerçek sahada onların sergilenmesi zorlaşıyor zaten o yüzden bunu başaranlar fark yaratıyor.

Muhtemelen Sneijderle Burak her vurduklarını atıyorlardı idmanda :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt