Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moussa Dembele vardı bir ara noldu o
Dun denk geldi de baktım Araplar almış sakatlanmış epey uzun süre iptal olmuş gibi.
Gift Orban aslinda 23 yaş altı da tutuyor gibi denenebilir sanki daha makul.

Lunin için ödememiz gereken bedel neyse ödenmeli oyuncu gelmek istiyorsa tüm şartlar zorlanmalı

Bu kaleci iyi mi yav bana hiç güven vermiyor hem kariyeri hem duruşu tamam Real yapmış da 3. Kaleci olarak

Her şeyi değiştiren tamamen lemina oldu dostum

Takıma öyle bir denge getirdi ki okan heee bu işler böyle oluyomuş dedi,oyuncular da sürekli rus ruleti oyunu eleştiriyodu üstü kapalı leminadan sonra takımın dengeye oturduğunu sıkça belirttiler

Leminanın ilk 11e yerleştiği maç bjk sonrası samsun maçıydı o maçtan dünkü maça kadar ligde toplam 8 maçta sadece 2 gol yemişiz,22 gol atmışız

Maç başı atılan gol ort 2.75
Yenilen gol ort 0.25

Çok iyi rakamlar bunlar,3 orta saha defansı kuvvetlendirir ama ofanstan eksiltir deniyodu tam tersi ofansı da ileri götürdü

Şu aydınlanmayı sezon başı yaşatabilseydik okana avrupa liginde kesinlikle rezil olmazdık hatta 1 sezon önce yaşatabilsek kopenhaga da 4 puan vermez bayernden de mutlaka puan alır şlde üst tura çıkardık boşu boşuna 2 avrupa yılına oldu olan içim yanıyor içim
Okan ofansif anlamda geri kalmaktan çekiniyordu ama gördüki Lucas bile çılgın pozisyona giriyor.

Sara rezalet oynamasa çok daha iyi gösterge olacaktı.

Lemina özel bir adam ama şu an gitse yerine öylesi zor. Melo sonrası onun yerini dolduracak adam demiştim ilk geldiğinde, olmadı. Bizden hiç ayrılmamalıydı bulmuşken.

Berkan - gitmeli
Kerem - gitmeli
Kutucu - Shakthar'a gitmesi mantıklı
Yusuf Demir - gitmeli
Jelert veya Frankowski - birisi gitmeli
Cuesta - gitmeli
Nelsson - gitmeli
Zaniolo - gitmeli
Zaha - zaten yok
Köhn - gitmeli
Eyüp - gitmeli
Gökdeniz - gitmeli
Kazımcan - gitmeli
Ross - gitmeli
Halil Dervişoğlu - gitmeli
Batuhan Şen - gitmeli
Efe Akman - gitmeli
Baran Aksaka - gitmeli
Taylan - gitmeli
Siraçhan - gitmeli
Eren Aydın - gitmeli
Baran Demiroğlu - gitmeli
Gökdeniz ve Kazımcan’ı her ihtimale karşı kiralarım sadece kalanlara katılıyorum

Ramos bjk ve bizden 6 isterken 1-2ye sevillaya gitmedi mi

Herifi zerre sevmem ama gerçekten bi yerde forma giymek istiyosan bu fedakarlığı yaparsın

Gelmişin 35 yaşına hem çocukluk aşkıma gidiyim hem 8 m euro maaş alayım ha

NAH
Çocukluk aşkı falan hikaye, herşey paraya bakar. Biz 6 versek, fb 8 verse ilkay bizemi gelir fbye mi? Cevap çok net değilmi.

Bu solak ortasaha değilmiydi
Normalde sağ ön oyuncusuydu sonra 8 no’da playmaker kullandılar. Ortalama üstüyken mükemmel bir oyuncu oldu orada.

2010da falan 5 m euroya almak üzereydik sağ ön oynarken, Adnan Polat almamıştı.

Orta sahaya yıllardır istediğim adam profilidir

Dun denk geldi de baktım Araplar almış sakatlanmış epey uzun süre iptal olmuş gibi.
Gift Orban aslinda 23 yaş altı da tutuyor gibi denenebilir sanki daha makul.

Bu kaleci iyi mi yav bana hiç güven vermiyor hem kariyeri hem duruşu tamam Real yapmış da 3. Kaleci olarak
Düzenli oynarsa uçar hocam bu Lunin zaman zaman Courtois performansı verdi ama istikrarlı değil tam sanırım ama bizim için ideal olabilir

Normalde sağ ön oyuncusuydu sonra 8 no’da playmaker kullandılar. Ortalama üstüyken mükemmel bir oyuncu oldu orada.

2010da falan 5 m euroya almak üzereydik sağ ön oynarken, Adnan Polat almamıştı.

Orta sahaya yıllardır istediğim adam profilidir

Az Alkmaardan beri Pes oyunlarında baş belasıydı

Osi Barça’dan haber bekliyor dedikoduları kapanır böylece

Kanka sahipsin de yan yana koştuğun adam bir anda topla hızlanınca her seferinde saçmalıyorsun.

Dün de Keny yaptı aynısını Romulo ve Rafa da gol yedirdin. Şunu bi düzelt yav o bacak boyun ve hızınla, toplu adam yanından vurup gitmesin
Onun sebebi adamın üzerine koşuyor ve çok yakın duruyor, koşu yoluna koşsa rahat alacak halbuki

Okan aptal degil ama cogu Turk gibi o da bazen istikrarsiz, bazen donup kalan, bazen de inatci biri. Mac oncesi degisen durumlara adapte olabiliyor ama saha icerisinde cabuk reaksiyon veremiyor. Hatirladigim bir Sivas maci var bu sene. Onun haricinde onceden calisip hazirlanmamissa cevirdigi mac yok gibi. %80 kazanma orani oldugu icin sorunmus gibi gorunmuyor.
Kıvrak zekaya sahip değil o yüzden anlık reaksiyon veremiyor

Sorunu anlayacak,istişare edecek,çözüm bulacak,nasıl uygulayacağına karar falan verecek ölme eşşeğim ölme

Yanına yöresine donanımlı isimler lazım bu işler put gibi durup tablette okey oynayan irfanla olmaz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt