Samet Keskin
Sarı Üye
- 9 Temmuz 2022
- 108
- 75
- 103
Kral Twitter verem ne kastın ölümüne renktaşızModerasyon @Samet Keskin ‘in kimlik tespiti hakkında soruşturma başlatmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral Twitter verem ne kastın ölümüne renktaşızModerasyon @Samet Keskin ‘in kimlik tespiti hakkında soruşturma başlatmış.
Valla bişey olmadı bende anlamadım
Yok kral ben daha önceleri de 3-5 oyuncu yazdım patlar uçar diye bu çocuk da onlardan şimdi transfer yaptı 5 oldu adam çok üzülüyorum biz alamayıncaDuyumcu musunuz
Ok, kendine iyi bak görüşürüz yineValla bişey olmadı bende anlamadım
2 senedir bizim lig dışında düzenli lig izleyemiyorum. Bir maç hoşuma gitmişti de 3-5 sene sonra Alanya’da da izleyebiliriz, kefil olamamYok sen kefilsen direkt gelsin
@SametKeskin_4 kralModerasyon @Samet Keskin ‘in kimlik tespiti hakkında soruşturma başlatmış.
3-5 oyuncudan tutan oldu mu ona göre referans alalımYok kral ben daha önceleri de 3-5 oyuncu yazdım patlar uçar diye bu çocuk da onlardan şimdi transfer yaptı 5 oldu adam çok üzülüyorum biz alamayınca
Beni ruh hastası olarak 10 üzerinden puanlarsan kaç puan verirsin??Forumda ruh hastalarının sayısının artması bana keyif veriyo yav![]()
@Hasan Çam Yıllar önce Pva'nın Psv'ye transfer haberlerinin olduğu zamanlarda resmi sayfanın paylaşımını takip eden Hasan'ın paylaşımlarını görmüştüm.Dedim şu Psv'nin en son takipçilerine bakayım dedim.Psv'yi takip eden son zamanlarda 2-3 tane Türk sayfası vardı Hasan'ın ayırt edilmesi kolay 1 şekildeydi.Kimseye çaktırmadan Hasan'a burda olayı anlattım@SametKeskin_4 kral![]()
BlackLeg sen misin ulan?Sizlerden türk futbol tarihinin en büyük ve teş 5 yıldızlı takımı olan anlı şanlı GALATASARAY lı gillerden![]()
Sana şöyle söyleyeyim fransa3-5 oyuncudan tutan oldu mu ona göre referans alalım
İkisini aynı anda alamaz tek tek alır belki de lukaku tek başına da zor olur benceangutbahçe Sane ile Lukaku yu alacaklar aha da buraya yazıyorum tarihi not alın
Kısaca hiç kimse diyebilirsinBlackLeg sen misin ulan?