Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.346
- 41.947
- 3.413
Febetörlu yuro lig atkisi acan yokmuydu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni ruh hastası olarak 10 üzerinden puanlarsan kaç puan verirsin??
Burcu Özberk'i görünce benim tayyare @Oğuzhan Sesko @Naci Liboş
Febetörlu yuro lig atkisi acan yokmuydu?
Lütfen çok anlamlı bir fotoğraf çekildiği yeri görsen beni yakından tanımak isterdin
Aldın bide seçiyorsun vayy renktaşım benim bu sene çok kan gövde gider zor iş ama sağlam kadro olacak dursun başkanım son anda yetki verdiği arkadaşları geri çekmezseÇok kararsızım, bu gece uyku tutmaz; Pedri' yi mi alsak, Vitinha' y mı?!
Sana bi hoşgeldin kadrosu kuruyorumÇok kararsızım, bu gece uyku tutmaz; Pedri' yi mi alsak, Vitinha' y mı?!
Sara kalır mı ?Sana bi hoşgeldin kadrosu kuruyorum
Savic
Mukiele sançez apo jakobs
Toreira lemina sara/yunus
Lukebakio lukaku inakiwilliams
Sen de kimsinizz?Sana bi hoşgeldin kadrosu kuruyorum
Savic
Mukiele sançez apo jakobs
Toreira lemina sara/yunus
Lukebakio lukaku inakiwilliams
Lukakuyu bilmem ama Sana bunlara gitmezangutbahçe Sane ile Lukaku yu alacaklar aha da buraya yazıyorum tarihi not alın
Dursuncu musunAldın bide seçiyorsun vayy renktaşım benim bu sene çok kan gövde gider zor iş ama sağlam kadro olacak dursun başkanım son anda yetki verdiği arkadaşları geri çekmezse
Samet nalbantSen de kimsinizz?
Yarına kadar banlanmazsan kalıyo banlanırsan gidiyo demektirSara kalır mı ?![]()
Dursun başkan saygıdan başkanım diyorum sevmiyorum ama önceki dönemine göre akıllı gidiyor.Dursuncu musun
Hatip istifa etmeli mi
İcardi sence seneye toparlar mı
O zaman son bir oyuncu ile ve da edeyim son kıyak ama banlamasınlar kardeşlerimSamet nalbant
Yarına kadar banlanmazsan kalıyo banlanırsan gidiyo demektir
Sametleri severiz