Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 18.084
- 11.095
- 1.338
Osimhen-ilkay-ozan kabak-genç kanat-günayla rotasyona girecek kaleci bunlar gelsin takım tamamdır yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle olmaz rdasOsimhen-ilkay-ozan kabak-genç kanat-günayla rotasyona girecek kaleci bunlar gelsin takım tamamdır yaw
hoca da görmüştür herhalde bu durumu. yusuf adam olsa transfere gerek kalmazdı ne güzelTakımdaki bireysel becerisi yüksek tek isim Yunus. O sakatlandığında bir süre ne kadar sıkıntı çektiğimizi hatırlatırım.
Bu sebeple Osimhen ve kaleci işi ne kadar önemliyse, bir hücum oyuncusu transferi de (Barış'ın kaldığı durumda bile bir adet lazım), oldukça önemlidir.
Sağ beke lütfen Kaan Ayhan yazma .Allah peygamber aşkına.Tamam yoklukta evette.Adam gibi orijini sağbek adamlar alalım.KAan fundamentalla götrmeye çalışıyor işi ama okadar ağır ki , adam kaçırıyor.O kadar sağbekler gördü ki bu gözler tamam Kaan pansuman oldu ama sağ bek Kaan değil.SaĞ bek mi LazımIgor Serrote , Calegari , Gustavo Garcia , Valentin Gendrey , Tiago Santos , Givairo Read , Sacha Boey ( uçuk maliyeti olmadıktan sonra olabilir zaten duygusal olarak yazdım
) Ben olsam Kaan Ayhan ve Zeki Çelik ile rotasyon yaparım 3.olarak bu isimlerden birini potansiyel yatırım olarak alırdım (Givairo Read
)
Hem 10 numara hem kanat gerekiyor. Mertens de gittiTakımdaki bireysel becerisi yüksek tek isim Yunus. O sakatlandığında bir süre ne kadar sıkıntı çektiğimizi hatırlatırım.
Bu sebeple Osimhen ve kaleci işi ne kadar önemliyse, bir hücum oyuncusu transferi de (Barış'ın kaldığı durumda bile bir adet lazım), oldukça önemlidir.
Takımdaki bireysel becerisi yüksek tek isim Yunus. O sakatlandığında bir süre ne kadar sıkıntı çektiğimizi hatırlatırım.
Osiyi alamazsak ramos olmami oraya?
Yada ikisini osi parasina paket yapak
Metin, Gs'mız için çok endişeli gördüm seni ya. Keşke her GS'li senin kadar düşünse kulübümüzü.İcardi osimhen olmaz hepmiz tottenham maçını diyor 60 dakika ezdik 7 8 olurdu son yarım saatte adamlar bizi ezdi üstelik 10 kişi 3 -6 biterdi
Çift forvetli hiç bir maçın sonunu getiremedik
Bu sene yönetim çok akıllandı ancak bizim için çok kötü bir transfer sezonu geçirmeyi bekliyorum çünkü kadro yapısı çok kötü yedekler ile aslar arasında uçurum var 12 yabancı olayı bizi çok zorlayacak yerli havuzunda alacağımız oyuncu yok gurbetçiler Avrupa da yabancı sayılıyor
Zaniola cicialdau Nelson Ross köhn geri dönecek morutan ne oldu bilmiyoruz
Cuesta Yusuf jelert frankowski çıkılması gereken yabancılar
Kerem demirbay takımı negatif etkiliyor mutlaka çıkılmalı 20 milyon dolar lazım çıkmak için
Bunlar kulübü köşeye sıkıştırıp son dakika ya kadar bekleyecek
Çok zor bir transfer sezonu bizi bekliyor çok zor
Osimheni alırsak butce kalmıyor mecbur feragat edeceğiz bazı yerlerdenBöyle olmaz rdas