Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.492
- 73.490
- 5.188
borsada küçük yatırımcıdan büyük ah alıyoruz, tepetaklak olmamız çok yakındır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum dediğin gibi karamsar bir tablo yok ortada, pazartesi sendromunu foruma yansıtmaİcardi osimhen olmaz hepmiz tottenham maçını diyor 60 dakika ezdik 7 8 olurdu son yarım saatte adamlar bizi ezdi üstelik 10 kişi 3 -6 biterdi
Çift forvetli hiç bir maçın sonunu getiremedik
Bu sene yönetim çok akıllandı ancak bizim için çok kötü bir transfer sezonu geçirmeyi bekliyorum çünkü kadro yapısı çok kötü yedekler ile aslar arasında uçurum var 12 yabancı olayı bizi çok zorlayacak yerli havuzunda alacağımız oyuncu yok gurbetçiler Avrupa da yabancı sayılıyor
Zaniola cicialdau Nelson Ross köhn geri dönecek morutan ne oldu bilmiyoruz
Cuesta Yusuf jelert frankowski çıkılması gereken yabancılar
Kerem demirbay takımı negatif etkiliyor mutlaka çıkılmalı 20 milyon dolar lazım çıkmak için
Bunlar kulübü köşeye sıkıştırıp son dakika ya kadar bekleyecek
Çok zor bir transfer sezonu bizi bekliyor çok zor
Son 100 maçının 91ini kazanmış bir takımla ilgili bari bir kelime olumlu bir şey yazarsın değil mi?dostum dediğin gibi karamsar bir tablo yok ortada, pazartesi sendromunu foruma yansıtma
12 milyon euro+ 8milyon euroya denk sevgi, ilgi olarak el sıkışalım
Bence bu kez düşeş gelecek transferler. Ama hatip'i yememiz şartO degilde, yine sermaye artisi vs.
Sanki gozunkarartacaklar izlenimi veriyor bana. Yani tutarsa CL surekliligine gore harcama yapilacak.
Ama patlarsa buyuk patlariz gibi de bakiyorum. Bunca paranin donecegi ortamdaki isimler hatipoglu basta hosuma gitmiyor.
Hayirlisi bakalim.
Tutma ihtimali yok zaten, geçtiğimiz yıl harcadığımız paralar ve transfer edilenlere bakmak yeterliO degilde, yine sermaye artisi vs.
Sanki gozunkarartacaklar izlenimi veriyor bana. Yani tutarsa CL surekliligine gore harcama yapilacak.
Ama patlarsa buyuk patlariz gibi de bakiyorum. Bunca paranin donecegi ortamdaki isimler hatipoglu basta hosuma gitmiyor.
Hayirlisi bakalim.
borsada küçük yatırımcıdan büyük ah alıyoruz, tepetaklak olmamız çok yakındır
Neye göre kabul eder dedin üstad? Aldığın maaşın yarısını verse başka yer gider miydinİlkay kesinlikle gelmeli
8 istiyor ama 4m - 5m verilir kabul de eder
Osiyi alamazsak ramos olmami oraya?
Yada ikisini osi parasina paket yapak
Ligde sorun olmaz benim bakış açım Avrupa için üstelik oliviera ve ziyech kötü örnek oldular ayrılmak için yoksa Muslera ve mertens yerine iki adam al yinde şampiyonluğun en büyük favorisi takımdostum dediğin gibi karamsar bir tablo yok ortada, pazartesi sendromunu foruma yansıtma
Kadro yap hocam. Olumlu düşünelim. Osi’yi de tutuyoruz. Kısa vade başarı için ilk aşamada bilindik isimler; sonra PSG’nin bu seneki yaptığı gibi en yetenekli gençleri toplama işine geçmek lazım ama o gençleri getirmek için yaşlı isimlerle bir başarı şart önceO degilde, yine sermaye artisi vs.
Hayirlisi bakalim.
avrupada beklentin ne ki? şampiyonlar liginde ne yapabilirsin ki? saçma bir beklenti içindesinLigde sorun olmaz benim bakış açım Avrupa için üstelik oliviera ve ziyech kötü örnek oldular ayrılmak için yoksa Muslera ve mertens yerine iki adam al yinde şampiyonluğun en büyük favorisi takım
Max 41 gol yemiş yav bu japonyada da 22 maçta 35 gol yemiş. Bayağı istikrarlı eleman.muslerada gol yeme makinasıydı lazio da tunam