Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degilde, yine sermaye artisi vs.

Sanki gozunkarartacaklar izlenimi veriyor bana. Yani tutarsa CL surekliligine gore harcama yapilacak.

Ama patlarsa buyuk patlariz gibi de bakiyorum. Bunca paranin donecegi ortamdaki isimler hatipoglu basta hosuma gitmiyor.

Hayirlisi bakalim.
Sevgili Can ;tutarsa nedemek :bu sene bir zahmet 3-5 transferle minimum 3-4 maç kazanmalıyız .Kazanalım artık yaaa.Bizimkiside can .kaybet kaybet nereye kadar.Oturup PSG maçını izleyip saldırsalar 3-4 maç kazanırız:) Şaka bir yana kazanalım artık bünyelerimiz istiyor vallahide billahide.

Yav aldilar ettiler bilmemne, daha transfer acilmasina 28 gun var resmi olarak.

Kolpanin daniskasi yapilacak.

Fener 2 tane 16 yas aram yazildi diye scout krallari turemis sosyal medyada. Fener 15 gune kaosta olabilir ne transferi daha. Kacan kacana heriflerde
Oha o ne yav 1 temmuzda transfer mi açılır bu ne malca bir iş. Kim belirliyor bunu yav 1 haziran olmasıyla 1 temmuz olması arasındaki olumsuz fark nedir

Kadro yap hocam. Olumlu düşünelim. Osi’yi de tutuyoruz. Kısa vade başarı için ilk aşamada bilindik isimler; sonra PSG’nin bu seneki yaptığı gibi en yetenekli gençleri toplama işine geçmek lazım ama o gençleri getirmek için yaşlı isimlerle bir başarı şart önce
Elimi surmeyegim o islere bu sezon.

Kime yukselsem futbolu unuttu. Gelene bakacagim bu sezon.

Totem.

Ne konusulmus diye halugun programi actim.

Ulan tumerd eklenmis buraya bi halt bilmedigi figuran haliyle. Abuk subuk gozluklerle dedeler gibi telefona falan bakiyor.

Haluk niye girdin su ortama be
Hocam yılın programı bu sene Sergen’li 10 numaraydı ya. Goygoyda kolpada var; futbolda konuşuluyor ara ara. Süresi de çok uzun değil. Zevkle takip ettik. Devri geçen isim Toroğlu. Tek başına program yapabilecek kapasitede değil. Hakem yorumlatmaktan fazlasını yaptırmamak lazım. Fenerli ağlaması izlemek istediğimde SAÇ kaldı bir tek. Diğer fenerliler uçmuş, hiçbir şekilde çekilmiyorlar. Bu Murat Aşık bir tık düzelmiş ama Haluk’larla program yapınca. Bizim eski açık falan anca mutluyken sırf goygoyuna çekilecek işler. Ne yorumları başarılı ne haberleri doğru. Sezon anlamında futbol programları anlamında başarısız bir seneydi.

Oha o ne yav 1 temmuzda transfer mi açılır bu ne malca bir iş. Kim belirliyor bunu yav 1 haziran olmasıyla 1 temmuz olması arasındaki olumsuz fark nedir
Belki ben mi yanlis biliyorum, 30 haziran resmi aciliyor diye biliyorum

Maksimum süre belli bir şey olabiliyor; diğer liglerden 15 gün sonra kapansın diye geç başlatıyorlar mecbur. 15 eylüle kadar falan transfer açık kalacak. CL maçlarının 2 tanesi oynanmış olacak falan

Icardi var iken bunu istemek haksızlık olmaz mı ??
Yani özellikle gectigimiz sezon Icardi'nin sakatlik sürecini bir kenara koyarsak o dönemde de pek takimla oldugunu göremedim rdas. Sakatsan sakatsin ama bu takimin yaninda olmana engel olmuyor ki? Sezon sonu kalan 2-3 macta tribünde olup kutlamalara katilmak pek örnek bir davranis degil takimin kaptani icin

Osiye bziim teklifimi 10-12 bandıdır o 20 dediyse beklentisi 15 tir 14-15 civarı biter bence

+2 kontenjanından yusuf ve jelertten kurtulup iki tane zenci uçan kaçan kanat oyuncusu ile dondurmamız lazım orayı.
Jelert potansiyeli var çocuğun da ben sürekli oynayacağı bir takıma kiralık gitmesini tercih ederim.
2-3 sene pişsin her oyuncuyu takım içinde pişirmek zorunda değiliz.

Turkiye: 30 Haziran - 12 Eylul

EPL: 12 Haziran - 30 Agustos
Ligue 1 : 1 Temmuz- 31 Agustos
Bundesliga: 1 Temmuz - 2 Eylul
Serie A : 1 Temmuz - 1 Eylul
La liga: 1 Temmuz - 1 Eylul

Bazı arkadaşlar alay ediyorlar bu sene son iki ay hariç rahat maç izlemedik geçen senede aynı çok kaliteli oyuncularımız olduğu için maçları kazanıyoruz lig çok kalitesiz Fb ise veteran bir takım işi gücü boş konuşma olan yönetim ve td sahip
Avrupada başarı için gerçek takım olduğumuz son iki ayki sistem gerekli yoksa geçen yıl dahil Avrupa maçlarının sonunu getiremedik
Takımın mali durumu geöekte ne bilmiyorum yoldan geçen adama 3 veriyoruz bu değermen neteye kadar döner ikinci sermaye artırımı geliyor 110 milyon dolar deniyor son kurşun Florya beklentinin altında kaldı ilk sermaye artırımı neteye gitti
Osimhen alınırsa aldığı ücretin aynısı icardiye verilecek
Ünal Aysal dönemi gibi olamaz inşallah Oda hekese para saçtı seksi klüp olacağız söylemleri kulübü batırdı ilk fırsatta bahane bulup kaçtı 5 senede zor temizlendi

Yani özellikle gectigimiz sezon Icardi'nin sakatlik sürecini bir kenara koyarsak o dönemde de pek takimla oldugunu göremedim rdas. Sakatsan sakatsin ama bu takimin yaninda olmana engel olmuyor ki? Sezon sonu kalan 2-3 macta tribünde olup kutlamalara katilmak pek örnek bir davranis degil takimin kaptani icin
Geçmişi kapatıp yeni sezona bakalım.2 sezon bizi okadar mutlu ettiki .Boşver zaman hayıflanma zamanı değil.İnşallah iyi olsun diyelim.Haklı tarafın var ama yeni sezona bakalım.Çok yoğun geçecek çünkü.

Şampiyonlar Ligi yarı finaline Florya'dan villa verip anlaşalım.

Baris Alper ve Sara satilmayacaksa Lunin, lucumi ve oskarsson dan baska transfer yapilmasa da olur. Osimhen'i aldığımız senaryoda Oskarsson yerine yedek ciğersiz genç siyahi ortasaha alalım. 3 kaliteli transfer yeter bize. Süper lige yeni çıkmış Anadolu kulübü gibi baştan aşağıya değiştirmeyelim kadroyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt