Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
morata gidecek çok büyük ihtimalle. onu saymayalım. icardi de sub olacak. sakatlıktan dönüşü vs derken (kendisi profesyonellikte birinin) tam randımanlı sahalara dönemsi aralık'ı falan bulur zaten.
Morata'yı gönderip ondan kötü bir hücumcu eklememiz epey muhtemel. Ben gidecek gibi de bakmıyorum zaten, gitmek istediğine dair bir emare yok. Biz de kolay kolay vazgeçmeyiz kendinden, zaten garanti ücretin büyük kısmını verdik ve en azından devre arasına kadar faydalanmak isteriz diye düşünüyorum

Icardi'nin sub olması meselesi hiç aklıma yatmıyor. Yedek olmayı hak etmediği için değil, sahada zor yürürken bile doksan dakika sahada tutulduğu için

Takımla normal idman yapan bir Icardi her daim OB tarafından sahaya sürülecek ve aşırı anormal bir şey olmadığı takdirde doksan dakika top oynayacaktır

Osimhen'i alırsak çift forvet oynayacağımıza kesin gözüyle bakıyorum. Hoca da öyle diyor her seferinde zaten

Osi işi netleşmeli bir an önce. Olmayacaksa yerine alınacak adam çok kritik.

Her şeyi de bu kadar bilme yaw. 80 finansman 20 transfer diye basvurmuslar. İstersen 100unu transfer için kullanacağım diye basvurursun spk izin verir veya vermez. Kullanamazsın ne demek.
Orda klube bonservis odemesi yaziyor diye yeni transfere harcanacak diye bir kaide yok
Ornegin bu doneme sarkan Zaniolo bonservis bedeli gibi taksitli harcamalari yapabilirsin maas odeyebilirsin
Ama spk sana git osimhene parayi gom diye para vermez bu benim dusuncem aksini ispatlayan birsey varsa koy ortaya ogrenelim
Kesin boyledir diye birseyde demedim

Morata'yı gönderip ondan kötü bir hücumcu eklememiz epey muhtemel. Ben gidecek gibi de bakmıyorum zaten, gitmek istediğine dair bir emare yok. Biz de kolay kolay vazgeçmeyiz kendinden, zaten garanti ücretin büyük kısmını verdik ve en azından devre arasına kadar faydalanmak isteriz diye düşünüyorum

Icardi'nin sub olması meselesi hiç aklıma yatmıyor. Yedek olmayı hak etmediği için değil, sahada zor yürürken bile doksan dakika sahada tutulduğu için

Takımla normal idman yapan bir Icardi her daim OB tarafından sahaya sürülecek ve aşırı anormal bir şey olmadığı takdirde doksan dakika top oynayacaktır

Osimhen'i alırsak çift forvet oynayacağımıza kesin gözüyle bakıyorum. Hoca da öyle diyor her seferinde zaten
alacağımız (fikrimce almamız gereken) hücumcu morata ikamesi değil ki, santraforun arkasındaki 3lü ile alakalı ama. orada hem sayısal olarak eksiğiz (mertens'in ayrılmasıyla) hem de yunus dışında yunus tipinde oyuncumuz yok.

osi-morata-icardi konusu ise ayrı bir konu bence. (ki benim hissiyatım morata'nın ayrılacağı yönünde).

Bu Haluk yürekli kafayı yemiş. İlkayla mesutun transferini aynı goruyor. Mesut 2 sene top oynamadi Ha o paraları asla vernemeliyiz. Maximum 5 betilebilir o da bonuslarla.

Tariq Lamptey mi Semedo mu tercih ederdiniz bizim takıma? Yoksa direkt daha fazla sağ bek görmek istemiyorum.

Birazda gideceklere kafa yoralım.

Derrick Köhn- 4.500.000 Euro
Wilfried Zaha- 1.300.000 Euro
Matthias Ross - 500.000 Euro
Ahmet Kutucu - 7.000.000 Euro (S.Donetsk)
Nicolo Zaniolo - 7.500.000 Euro (Arabistan, İtalya vs.)
Carlos Cuesta - 2.500.000 Euro (Eski takımı ya da G.Amerika)

Toplam: 23.300.000 Euro

Birazda gideceklere kafa yoralım.

Derrick Köhn- 4.500.000 Euro
Wilfried Zaha- 1.300.000 Euro
Matthias Ross - 500.000 Euro
Ahmet Kutucu - 7.000.000 Euro (S.Donetsk)
Nicolo Zaniolo - 7.500.000 Euro (Arabistan, İtalya vs.)
Carlos Cuesta - 2.500.000 Euro (Eski takımı ya da G.Amerika)

Toplam: 23.300.000 Euro

15 gelse okeyim

Bu Haluk yürekli kafayı yemiş. İlkayla mesutun transferini aynı goruyor. Mesut 2 sene top oynamadi Ha o paraları asla vernemeliyiz. Maximum 5 betilebilir o da bonuslarla.
hiçbi fark yok. 35 yasındaki adama min 5m para gömecekler. önlerinde mertens olumlu örneği var ama herkes aynı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt