Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 48.000
- 26.222
- 2.598
Osi gitti ilkay geldi
Noluyor ya
Noluyor ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim 2 ye ayrılmış durumda bence. Hatip ve gsiyad ekibi ancak bu tarz adamları getirebilir.Gökhan dinc normal de yalan haber pek yapmaz ama buchi’nin ilkay gündem de degil demesi de akillari karistiriyor
Ilkay’in gelmesini isterim
Mertens da geldiginde yasliydi,önemli olan oyunculara proje anlatmak ve oynamaya ikna etmek
Bizim başkan ne iş yapıyor orda onu merak ediyorum. Bunlara lafı geçmiyorsa yuh deriz artıkYönetim 2 ye ayrılmış durumda bence. Hatip ve gsiyad ekibi ancak bu tarz adamları getirebilir.
Gardi ve kavukçu daha vizyonlu gibi. Onlarda diğer kanat.
Sonuç olarak bu ikilik takıma ciddi zarar yazıyor maalesef.
Poligonda takılıyor bunlar yaw; gitmişe benzemiyor. 1 saate belli olur
Başkan ne şiş yansın ne kebap tarzı bir adam maalesef. Masaya yumruğu vuramıyor.Bizim başkan ne iş yapıyor orda onu merak ediyorum. Bunlara lafı geçmiyorsa yuh deriz artık
dogru diyosun. talisca da fb yapti mesela.Niye mitrovici united istiyormus. Gayet de talep oluyormus demek
Bukadar da olmaz ama bu bildiğin başkanlık makamının işlevsiz hale getirilmesi olur artık. Çok anormal bir durumBaşkan ne şiş yansın ne kebap tarzı bir adam maalesef. Masaya yumruğu vuramıyor.
Spertsiyan kim yavaaaaaaoooouuuuuuuuwwwwww
Buchi Kavukçu'dan bilgi alıyor, Gökhan Dinç Hatipoğlu. En azından benim tahminim bu.Gökhan dinc normal de yalan haber pek yapmaz ama buchi’nin ilkay gündem de degil demesi de akillari karistiriyor
Ilkay’in gelmesini isterim
Mertens da geldiginde yasliydi,önemli olan oyunculara proje anlatmak ve oynamaya ikna etmek
dursun ouzbeq in finansal dehası bizi bambaşka noktaya taşımak üzere sanki MuradımBaskan bey sorunları görmezden gelip kendi kendilerine çözülmesini bekliyor
Ne sallıyor buIyi sallar
Tam hatipoğlu transferi
Real Sociedad'ta sakatlık falan geçirmişti bir ara.Rusyada bir ermeni vardı ninesi izin vermediği için gelmemişti ne oldu o bebe
Poligonda takılıyor bunlar yaw; gitmişe benzemiyor. 1 saate belli olur