- 13 Ekim 2014
- 109.940
- 59.220
- 4.708
Halen etkilesim kasiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SallaiNe sallıyor bu
Lodovic blas aslinda aradigimiz adam. Neden denemiyorsakSpertsyan’ı pek izlemedim de stil olarak uygun, skor yapması da artı.
Rusya’daki seviyesinin gösterge olması ise tartışılır.
Insallah da, basimizdakilerini dusundukce huzune gark oluyorumGençleşiyoruz diyelim başarıya aç azgın adamlarla kadroyu doldurmak lazım.
Bundan emin miyiz?Şu Tr ligi şampiyonluğu için 200 milyon harcıyoruz geyiği çok gereksiz.
Şampiyon olduğumuz için 100 milyon sponsor, 100 milyon kombine, 100 milyon gstore geliri elde ediyoruz.
Tabi ona buna para vermeyelim ama değecek adamları kaçırmayalım
Td ile alakası yok durumun. İstiyorlar zaten. Övet’in dediği gibi bir durum yok. Inzaghi olmazsa Conceicao ile anlaşmışlar zaten. Inzaghi yatırım istemiş, yarın görüşülecek Interle. Conte Napoli’den gitti derken toplantıda kaldı. Burada da her sonuç çıkabilir. Ayrılık kararı alırsa PL takımları da teklif yapabilirmiş. Dediğin gibi Araplar herkesle anlaşıyor zaten. Sonra o teklifi alıp futbolcular diğer takımlarla görüşmeye başlıyor. Araplar 50 veriyorsa Avrupa’da şu paraya kalırım mantığı. Orayla parada anlaşıp bize olsun, Avrupa taliplerine falan şartlarını sunacak Osi zaten, belki de sunmuştur. Dünden beri Al Hilal TBruno ile anlaştı mesela ama ailesinin kararını bekliyormuş. Osi’nin hemen Araplara gideceğini ben düşünmüyorum btw; bize gelmese bile beklerse Avrupa’dan teklif bulabilir. Araplara gittikten sonra Kulüpler WC’nin pek prestiji yok, zaten para için gidiyorlar. Bruno da hemen karar vermek istemiyormuş ama adamlar keseyi açtı sonuna kadar. 1 yıldız alacaklar en azOsimhen'i ister. TD'leri belli olduysa Dünya Kulüpler şampiyonasına transferleri yetiştirmek isteyeceklerdir aynı zamanda.
Son etkilesimlerini kasiyor iyi hatirlayin, 3 sene sonra yine gelirim diye.Osimhen nasıl gittiyse hala su dk nikahlı olduğu Galatasaraya cevap veriyor
EvetBundan emin miyiz?
Ve yalanlama
Halen dogru degil diyo ben demedim diye. Yav bi git