Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu araplarda ali kocun tanidigi mi var ,biz kimi hayal etsek yaziyorlar aninda

Kolpanin dogrunun adresi daha birsey dememis. Sakin olalim.
1748932252770.webp

Florya iptal oluyorsa (mevcut ihale) yonetimde garip seyler olabilir ve divan ile karsi karsiya gelebilir.

@Keramettin TANRIVERDİ

ben de uğur gibi düşünüyorum işte

bu kutlamalar futbolcuların ve yöneticilerin ailelerini eğlendirmek için değil taraftar için yapılıyor

bizim saha içi de sahne de karman çorman bir hal alıyor

doğru düzgün wallpaper yapılacak takım fotosu bile olmuyor

buna son verilmeli diye düşünüyorum ve aileleri için kulüp farklı şekilde bir organizasyon yapabilir

Renktaş bence asıl iptal olmazsa karşı karşıya gelirler. Bu kadar düşük teklifler varken ihale iptal edilmelidir. Doğru yapılsın da gerekirse süreç uzasın.
Bende iptal olmasindan yanayim kesinlikle zaten. Bu kadar berbat surec yonetimi ve iletisim gormedim.

Yonetim ici sacmalayabilir bu surecte ve secim sezonuna girerken ilginc surecler izleyebiliriz.

bu yaz cehennem gibi geçebilir. osi gider, morata gider, barış gider yerlerine gelecek oyuncular da ağustos 20den önce gelmez, gelenler de sallai kalitesinde son gün fahiş fiyatlı çakma topçular olur

bu yaz cehennem gibi geçebilir. osi gider, morata gider, barış gider yerlerine gelecek oyuncular da ağustos 20den önce gelmez, gelenler de sallai kalitesinde son gün fahiş fiyatlı çakma topçular olur
Her sene şampiyon olamayız, yapacak bir şey yok. Biraz futbola ara veririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt