Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.516
- 73.497
- 5.188
5 sene geriye götürür bizi bu durum. 13. olduğumuz sezonu ararızHer sene şampiyon olamayız, yapacak bir şey yok. Biraz futbola ara veririz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 sene geriye götürür bizi bu durum. 13. olduğumuz sezonu ararızHer sene şampiyon olamayız, yapacak bir şey yok. Biraz futbola ara veririz.
Bjk maçında iyiydi
![]()
Kauã Santos - Oyuncu profili 25/26
Kauã Santos, 23, Brezilya ➤ Eintracht Frankfurt, 2023'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 11 Nis 2003, Vassouras, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Zaten kendimi avutmaya çalışıyorum.5 sene geriye götürür bizi bu durum. 13. olduğumuz sezonu ararız
Buchi kim yaaSimdi biz kime güvenecegiz Buchi Bernardo icin kesinlikle yok derken Samos Bernardo SIlva'ya ilgi var diyor
Morata ne olursa olsun kalmalıMorata akıllı oyuncu ayak yapıyor. Osimhenin kalma ihtimalini düşündü o nedenle soğuk yapıyor. Osimhen anlaşırsa al ahli ile tekrardan bize yanlamaya başlar as topçu olmak istiyor bariz bir şekilde
Rezil medyanin bir bildigimi var sanki?Buchi kim yaa
Gitsin o Osimhen ile adada yemeğini yesin
En fazla Osimhen için bilgisi olabilir
Diğer transferleri nerden bilecek
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osimen kalacak![]()
Osimhen kalmayacak.
Zaten medyadan gazeteciyim diyen kimsenin ismini vermedimRezil medyanin bir bildigimi var sanki?
İsim sızmayı geçtim bu çapsız artık baştan sonra bütün süreci aktarıyor.Daha transfer sezonu resmi olarak başlamadan Galatasaray’ın görüşme yaptığı oyuncuyla ilgili bilgileri sızdıran İbrahim Hatipoğlu ile Galatasaray’ın bundan sonra yürüyecek 1 adım yolu olmamalı.![]()
İbrahim Seten: “İbrahim Hatipoğlu ile konuştum, kendisi 20 gün önce İlkay Gündoğan’ın amcasıyla görüşme yapmış. “İlkay Gündoğan’ın gelme durumu olur mu?” demiş. Okan Hoca da “Şartlar oluşursa tecrübeli bir oyuncuyu kullanabiliriz.” demiş. Bunu duyan İlkay Gündoğan tarafı pozitif dönüş yapmış. Şu an teklif yok ama durum böyle ilerliyor. Şu an İlkay konusu “Yoklama” durumunda.”
Hatipoğlu uygun maliyete İlkay'ı bitirsin (senelik 4 milyon euro gibi)Daha transfer sezonu resmi olarak başlamadan Galatasaray’ın görüşme yaptığı oyuncuyla ilgili bilgileri sızdıran İbrahim Hatipoğlu ile Galatasaray’ın bundan sonra yürüyecek 1 adım yolu olmamalı.
İbrahim Seten: “İbrahim Hatipoğlu ile konuştum, kendisi 20 gün önce İlkay Gündoğan’ın amcasıyla görüşme yapmış. “İlkay Gündoğan’ın gelme durumu olur mu?” demiş. Okan Hoca da “Şartlar oluşursa tecrübeli bir oyuncuyu kullanabiliriz.” demiş. Bunu duyan İlkay Gündoğan tarafı pozitif dönüş yapmış. Şu an teklif yok ama durum böyle ilerliyor. Şu an İlkay konusu “Yoklama” durumunda.”
Helal olsun Bruno darısı Osinin başına
Çöp edecekler floryayı. Şu işi erden timura verseler en az 500 milyon dolar civarı kazandırırdı, şuan 300 milyon dolar bulamıyorlarGitsin kapısında yatsın erden başkanı getirsin özbek. Polatla olacak iş değil
Buchinin bazı söyledikleri doğru geliyor bana.6 oyuncudan bahsediyor İbrahim Hatipoğluyla ilgili bilgiler verebiliyor.Adam ordan Galatasaray taraftarından çok etkileşim aldı o da bunu paraya çeviriyor diye düşünüyorum.Buchi kim yaa
Gitsin o Osimhen ile adada yemeğini yesin
En fazla Osimhen için bilgisi olabilir
Diğer transferleri nerden bilecek
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vur şanlı silahınla Gardiiii
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..