Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araplar brunoyu alsaydı osimheni belki düşünmezdi de şimdi tüm parayı yatırırlar.

wolfsburg koulierakisi 12ye aldı şimdi 40-50 istiyor

artık akıllı transferler istiyoruz lütfen

gittik jelert gibi adama 11 verdik

Inter final oynayabiliyorsa biz de oynayabiliriz. Kadro kalitesi olarak ucurum kadar bir fark yok. Bir kac nokta atisi ile ilginc bir takim haline gelebiliriz.
Aynen katılıyorum..
Ama bizim psg,city,Real,liverpol gibi takımlarla mücadele etmemiz işin işin atletiklik kısmına çok dikkat etmemiz lazım.
Bu takımlarla teknik olarak yetenek olarak başa çıkmamız mümkün değil.Bu yüzden doğru kadroyu kurmamız lazım.Tabiki yaratıcı yetenekli oyuncuda olacak fakat genel olarakda atletizm seviyesi yüksek sert mücadeleci bir takım kurmalıyız.Mesela örnek boey,torreira,eren,lemina gibi oyuncular.Heleki osimen olursa zaten bunların en büyük örneği olur.

bir final maçında bu kadar fark olmasının en büyük sebebi.İnterin kadrosunun çok yaşlı ,hantal olmasıdır. ve özellikke orta sahada çok mücadeleci sert oyuncu olmamasıdır..
Hakan,barella belki çok teknik muazzam pasörler falat ağırlar.Sertlik yok.Top çalmada sıkıntılılar.Mhkitaryanı hiç saymıyorun bile.Oda aynı tarz.

Osimenin olmadığı senaryoda icardi,gelirse ilkay,yunus ,sara falan çok sıkıntılı kadro olur.Bence buna kesinlikle dikkat edilmelidir.

Sağda oynar, solda oynar, 10 numaraya koy orada oynar.

İmza parası + iyi bir maaşla alınır. Bana nedense gelecekmiş gibi bir his doğdu...

boşuna ümitlenmeyelim fener alacak. Geçen de dedim . Ben yazdıktan 2 saat sonra samoş ta yazmaya başladı. truva atı saldım fenerin içine bi tane

Osimhen kalırsa forumdaki 2009 kayıtlı üyelerden birini kura ile seçip 5 yıldızlı osimhen forması hediye etmezsem kalan saçlarım da dökülsün.
Egemen renkdaşımın aynı teklifi bende yapıyorum. Osimhen bizde kalırsa 5 yıldızlı 1 adet forma hediye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt