Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inter final oynayabiliyorsa biz de oynayabiliriz. Kadro kalitesi olarak ucurum kadar bir fark yok. Bir kac nokta atisi ile ilginc bir takim haline gelebiliriz.
nasıl yok yav heriflerde avrupanın top 5 en iyi kanat bekleri dumfries-di marco var orta saha keza çlahanoğlu-barella var zielinski-frattesi bizde şu an koysan banko ilk 11 olur heriflerde yedek, savunma bastoni-acerbi-pavard hiç saymıyorum
senin stoperlerin orta sahan avrupada olunca daha hava toplarını zor alıyor çoğu maçta şu hallere düşüp aynı golleri yiyorsun

bu akman olayını da iyi abarttılar yalnız

arkadaşım sen kimsin de tavır alıyorsun taraftara

ulan messi , ronaldo bile ıslıklandı lan takımlarında.

20 yaşına gelmişsin hala takım beğenmiyorsun kiralık gidicek

yunusu , ardası , bruması kimler kimler kiralık gitti geldi kendini gösterdi.

Sen kimsin de gitmiyorsun

Son 2 sezona baktığımda bence herşey gayet açık ve net. Uzun uzun yazmak istemiyorum, transferden sorumlu bu yöneticilerin kaldığı senaryoda Osimhen, Bernardo Silva, Leroy Sane vb. oyuncuları transfer etmesi mümkün değil. Çok net belli, beni asıl korkutan Muslera ve Mertens'in boşalan yerleri. Aynı kalite ve seviyede oyuncularla doldurabilecekler mi hiç sanmıyorum. Galatasaray'ın ben güç kaybederek sezona başlıcağını düşünüyorum

Timurlenk gobegi her sene katliyor masallah

Bence Osimhenle ya anlaştık ya anlaşmak üzereyiz kiralık futbolcu sene bitince gitmemesi normal değil pazarlık yaptığımızı düşünüyorum.

Bu konuda çok şanssızız Pukim

Yükselişe geçtiğimiz dönem 5+0+3 gibi yabancı sınırı, global konjonktürde durgun piyasa. Sonra tam düşüşe geçtik millet topçularını Çin'e çaktı Bjk bir sürü ekmeğini yedi

Sonra gel zaman git zaman FFP sattığın kadar al binbir türlü çile çektik CL'ye santrforda Eren Derdiyok ve yedeğiyok şeklinde gittik sonra kulübün geleceğini satıp Çatne Sakatcao falana gömdük parayı o süreçte rekortmen golcümüz Gomis için Araplardan aldığımız para altı milyoncuktu

Sonra biz satış yapamamaya başlayınca Arap piyasası uçtu. Tam finansal rahatladık Avrupa'da en iyi maaş veren kulüp olacaz diyoruz Araplar çıkıyor. Bize rahat yok Pukim sınanıyoruz
Dostum takımın iskeletinden melo ve tellesi intere kiralayan dangalaklar yönetti bu kulübü. Sonra da melo ve tellesin yerini doldurmak için 30ar milyon euro harcadık. Peşine de takımın yıldızı sneijder etkili olamıyor yea.
Bizi yönetenlerin mallığını çok yaşadık. Takım mühendisliği nedir bilmeyen adamların elinde oyuncak olduk.
Sonrası senin dediğin gibi.

Fabritsyo al hilal için inzaghi, theao, ederson falan herkesi yazıyor bir tek osimeni yazmıyor. Al hilalin osimenle ilgilendigine emin miyiz :D

Neyse gelelim gerçeklere

Elimizdekilerden şuan

Günay
Sallai...Sanchez...Apo...Eren
Sara..Lemina..Torreira
Yunus..Morata..Barış

Jankat
Franky...Nelsson...Cuesta...Jakobs
Berkan...Kaan...Demirbay
Zaniolo...İcardi....Kutucu + Yusuf + Halil

burada yeterince yangin yapilmiyor malesef

young boys bugün gelsin yine icerde disarda tokatlayip gönderir bizi

malmö de son 15 dk içimizden geçen futsalcı arkadaş Osimhen formasıyla çıkıyor idmana : )

sen gel ulan , 2 ay kondisyon fizik yükleyelim sana , alem topçu görsün

Geçen gün bir çay bahçesinde bir sürü enik vardı öğretmenleri getirmiş bizim tir kornasi müzikle oynayan en az 6 7 formalı enik vardı aralarında bir tane fenerli pic vardı ona 5 yıldız filan yapıp darladilar, inanılmaz keyif aldim

Oglen vakti kebapciya yuruyor.

Trafik icinden yuruyor.

BERE VAR

Neyse gelelim gerçeklere

Elimizdekilerden şuan

Günay
Sallai...Sanchez...Apo...Eren
Sara..Lemina..Torreira
Yunus..Morata..Barış

Jankat
Franky...Nelsson...Cuesta...Jakobs
Berkan...Kaan...Demirbay
Zaniolo...İcardi....Kutucu + Yusuf + Halil
Morata ve Barış'ın durumları çok çok kritik, mutlaka takımda tutulmaları gerekiyor.

@Keramettin TANRIVERDİ

ben de uğur gibi düşünüyorum işte

bu kutlamalar futbolcuların ve yöneticilerin ailelerini eğlendirmek için değil taraftar için yapılıyor

bizim saha içi de sahne de karman çorman bir hal alıyor

doğru düzgün wallpaper yapılacak takım fotosu bile olmuyor

buna son verilmeli diye düşünüyorum ve aileleri için kulüp farklı şekilde bir organizasyon yapabilir

Katılmakla beraber aile işi farklı bir bağ katıyor. Düşünsene herhangi bir futbolcunun eşisin yada 10 yaşındaki çocuğusun. 50 bin kişiyle oluşturduğun bütünlüğün beyindeki etkisini.
Bu şekilde daha tatlı evet ama çok resmi duruyor.
Bizde futbolcu yada ekip ailelerinden çok gazeteci var 120 tane gazetecinin sahada futbolcunun dibinden görüntü almasına gerek yok.
Yayıncı kimse o ve kulüp özel video ekibi 5-10 tane tüm sahaya yayılmış şekilde her olayı alacak bitti gitti.
İcardi el sallıyor ağzının içinde 35 tane gazeteci flash patlatıyor.
Akraba işi biraz azaltılabilir çekilecek set biraz daha genişletilse bu sorun olmaz.

Gazetecilere bu kadar özgürlük verilmemeli.

Bruno Fernandes, üst seviyede futbol oynamaya devam etmek istediği için Al Hilal'in teklifini reddetti. (Fabrizio Romano)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt