Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.538
- 38.914
- 3.798
Belçika'dan falan da kaleci aldılar bunlar genç bir tane Penders diye 20 milyona.Petrovic’i tutup Jorgensen’i Strasbourg’a kiralayacaklar diye okumuştum da Mart falandı sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belçika'dan falan da kaleci aldılar bunlar genç bir tane Penders diye 20 milyona.Petrovic’i tutup Jorgensen’i Strasbourg’a kiralayacaklar diye okumuştum da Mart falandı sanırım
Gomis mi dedin? Bir an aklıma Gomis ve 500.000 Euro fark geldi de.Dostum takımın iskeletinden melo ve tellesi intere kiralayan dangalaklar yönetti bu kulübü. Sonra da melo ve tellesin yerini doldurmak için 30ar milyon euro harcadık. Peşine de takımın yıldızı sneijder etkili olamıyor yea.
Bizi yönetenlerin mallığını çok yaşadık. Takım mühendisliği nedir bilmeyen adamların elinde oyuncak olduk.
Sonrası senin dediğin gibi.
Gomis mi dedin? Bir an aklıma Gomis ve 500.000 Euro fark geldi de.
elbette daha dengeli bir oyuna ihtiyacımız var ama kievden-rigasdan-malmöden bile hep kendi yarı sahamızda beklerkende basit goller yedik hepside bireysel hataydı kalite eksiğimiz çok eksik kalabiliyorHep aynı taktik ileri sert top bir tık geriye hemen bek arkasına sonra ceza yayına pas üç dört topla pozisyon rakip yerleşmeden
Nasıl çözersin? Orta saha ve dmc kalabalık tutarsın defansın göbeğine atılan topu sektirmezsin o topu toplayıp çoğalıyorlar ilerde
Kanat beklerin mal gibi arkasına adam kaçrımaz
İlerde etkisiz ve gereksiz gölge pres yapmazsın ç
Nerdeyse tüm underdog takımlara böyle kaybettik
Şu maçlarda üçlü orta saha ve daha dengeli oyun anlayışı olsa gol bile yemezdik
yükseleninin beşiktaş olduğuna dair iddialar varallah'a şükür gs'den başka kimseye sempati bile duymadık
Şöyle bi maziye gittim aklıma @Kerem UYGUN ahbertim geldiiddialaşalım, kalırsa ben 1 yıl ban yerim kalmazsa sen
yükseleninin beşiktaş olduğuna dair iddialar var
yükseleninin beşiktaş olduğuna dair iddialar var
Turati'yi alalım üstat maç başı 6 gol yeriz tertemizAlın Lecce kalecisi Falcone'yi bakın keyfinize yav.