- 26 Kasım 2012
- 186.716
- 261.694
- 5.998
Free İmamoğlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralik adam zaten sezon da bitmis, anlasip fesih etmeye gerek varmi? Zaten sure bitmisFenerbahçe, Filip Kostić'in kiralık sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini TFF'ye bildirdi.
Ingiliz degilmi bu? Homesick olsa ingilterede daha iyi olmasi lazim?Hem saneyi hem sançoyu mu istiyoruz yoksa birbirlerinin alternatifi mi
Sançoyu dortmund manudan kiraladığında izledim o sene şlde finale çıkmışlardı çok leziz bi top oynuyodu ama ne manu da ne de çelsi de tutmadı ,hatta çelsinin satın alma opsiyonunu kullanmamak için 5m euro ceza ödemeyi göze alması da ilginç
Homesick falan olmasın bu ,izleyenler yazabilir mi nedir bu deli oğlanın sıkıntısı
Ingiliz degilmi bu? Homesick olsa ingilterede daha iyi olmasi lazim?
Tadindan ziyade sofra ve orda oturanlarin keyfiyle alakalidir o is.@Keramettin TANRIVERDİ abi ben hiç rakı icmedim,tadı nasıl acep
Çok kotu kokuyoTadindan ziyade sofra ve orda oturanlarin keyfiyle alakalidir o is.
Çok kotu kokuyo
Ağzının tadını bozma.@Keramettin TANRIVERDİ abi ben hiç rakı icmedim,tadı nasıl acep
Sen de mi sevmiyosun?cafer güney içki olsa onu içerdim,çok seviyorum keretayiPis bişey