Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.651
- 29.799
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hasan Çam Bizim Hasanla beraber çok değişik ve komik anılarımız varHayat çok ilginç
Santrforsuz geçen sezonlardan sonra Mustafa Muhammed olacak mı olmayacak mı diye Mısır'dan garip gurup twitlerin çatpat çevrilmesi daha dün gibi
Buchi laba fb ajanı olabilir
Tatlı 1iymiş kanks yav@Hasan Çam Bizim Hasanla beraber çok değişik ve komik anılarımız varBu kadın Zamalek Tv'de Mostafa Mohamed haberi veriyodu Hasan da burda paylaşıyodu ben de ne kadar talı diyerek 1 video atmıştım
O videoya millet kalp atıyodu gülüyodu kahkaha falan filan atıyodu ama Hasan 1 cevap vermemişti
Baktım beni yanlış anladı kendine attım sandı daha sonra olayı açıklayınca heaaaaa diyerek o da daha çok bu kadının paylaşımlarına hız vermişti
![]()
Aynen adementuyum diye biliyorum wolweirininki ondandi sanirjmSen ne diyorsun? Şu an için dünyanın en sert maddesi elmas değil.
3 haftadır Al Hilal'de diyen hıyar buydu o zaman ne diyoruz Osimhen yarınlara kaldı gördün mü Arriyadiyah lay lay lay layyyyyyyy lay lay lay lay lay layyyyyyyyyyy
@Hasan Çamİcabında tek lokmada yeriz ama tadını da çıkarırız heaaaaaTatlı 1iymiş kanks yav
Arapları ve Buchi’yi engellemek istiyorum. Osi bir imzayı atsın daSürekli transfer edip sağlık kontrolünden geçiren araplar bile olumsuza doğru geçmiş gibi reis@Hasan Çam
Benim hafızam çok kötü yaw ama sen dediysen doğrudur@Hasan Çam Bizim Hasanla beraber çok değişik ve komik anılarımız varBu kadın Zamalek Tv'de Mostafa Mohamed haberi veriyodu Hasan da burda paylaşıyodu ben de ne kadar talı diyerek 1 video atmıştım
O videoya millet kalp atıyodu gülüyodu kahkaha falan filan atıyodu ama Hasan 1 cevap vermemişti
Baktım beni yanlış anladı kendine attım sandı daha sonra olayı açıklayınca heaaaaa diyerek o da daha çok bu kadının paylaşımlarına hız vermişti
![]()