Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 haftadır sürekli Al Hilal'de diyen hıyar buydu o zaman ne diyoruz Osimhen yarınlara kaldı gördün mü Arriyadiyah lay lay lay layyyyyyyy lay lay lay lay lay layyyyyyyyyyy

Hayat çok ilginç

Santrforsuz geçen sezonlardan sonra Mustafa Muhammed olacak mı olmayacak mı diye Mısır'dan garip gurup twitlerin çatpat çevrilmesi daha dün gibi
@Hasan Çam Bizim Hasanla beraber çok değişik ve komik anılarımız var :D Bu kadın Zamalek Tv'de Mostafa Mohamed haberi veriyodu Hasan da burda paylaşıyodu ben de ne kadar talı diyerek 1 video atmıştım :D O videoya millet kalp atıyodu gülüyodu kahkaha falan filan atıyodu ama Hasan 1 cevap vermemişti :D Baktım beni yanlış anladı kendine attım sandı daha sonra olayı açıklayınca heaaaaa diyerek o da daha çok bu kadının paylaşımlarına hız vermişti :D
Farah Ali فرح على‎ | From @shahid.vod & @vodafoneegypt event 🌹 My makeup  look by the beautiful @christine_saeed_mua Dress @shein_ar @sheinofficial  Dresscode... | Instagram

@Hasan Çam Bizim Hasanla beraber çok değişik ve komik anılarımız var :D Bu kadın Zamalek Tv'de Mostafa Mohamed haberi veriyodu Hasan da burda paylaşıyodu ben de ne kadar talı diyerek 1 video atmıştım :D O videoya millet kalp atıyodu gülüyodu kahkaha falan filan atıyodu ama Hasan 1 cevap vermemişti :D Baktım beni yanlış anladı kendine attım sandı daha sonra olayı açıklayınca heaaaaa diyerek o da daha çok bu kadının paylaşımlarına hız vermişti :D
Farah Ali فرح على‎ | From @shahid.vod & @vodafoneegypt event 🌹 My makeup  look by the beautiful @christine_saeed_mua Dress @shein_ar @sheinofficial  Dresscode... | Instagram
Tatlı 1iymiş kanks yav

26 kolpası hiç iyi olmadı

Sane görünce demeyecek mi bunlarda para bolmuş ben az istemişim

Osi'yi alsak sane gelip nerde oynayacak 10 milyon euro alan yedek forvetimiz mi olacak

Benim hafızam çok kötü yaw ama sen dediysen doğrudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt