Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anladigim, Osi " baba bu sartlari saglayabiliyorsaniz ben burdayim" gibi bir sey.

Biz denklestiremezsek ya da planlayanazsak napoli kismini, osi araplara gidecek gibi hissiyatim olustu.

Bu hafife alinacak durum degil kesinlikle. Hatta oha dedirtecek bir surec.

Benim kafama takilan su ama: Osi kaldi(insallah) diyelim. Bu sezondaki kadro asla yetmez, mertensin yerine topclass adam gelmesi lazim, BAY yunus kanatlarinda forma rekabeti olmasi lazim.ki kaleci konusu var ve bana en sona birakiyorlar o isi gibi geliyor " en kotu gunay ile gireriz sezona" gibisinden

Stoper milandaki pavlovic gundeme gelmis gene. Adami bilmem ama gecen sene forum kafayi yemisti adi cikinca.

Hepsini gectim butun bunlarin mali duzenegini nasil kuruyoruz/kurabiliyor muyuz. Uefa nezdinde sakata gelecek isler olmaz umuyorum.

Nereden baksan 65+ bonservis(sadece osi) ve tahminen +20-25 maas butcesine giriyoruz gibi geliyor

Bu arada eger okan hoca listebasi diyorsa Sane icin mesela, fenerin 1-2 M fazlasina kaptirilmamali.

Her kapiyi kapatmak lazim imkan oldugunda krizi asamamalari icin.

Sana isi bmeger turkiyeye gelecekse bizim lehimize bitmeli. Fener k.muani icin keseyi acar- tek basina bi halt etmez

Benim anladigim, Osi " baba bu sartlari saglayabiliyorsaniz ben burdayim" gibi bir sey.

Biz denklestiremezsek ya da planlayanazsak napoli kismini, osi araplara gidecek gibi hissiyatim olustu.

Bu hafife alinacak durum degil kesinlikle. Hatta oha dedirtecek bir surec.

Benim kafama takilan su ama: Osi kaldi(insallah) diyelim. Bu sezondaki kadro asla yetmez, mertensin yerine topclass adam gelmesi lazim, BAY yunus kanatlarinda forma rekabeti olmasi lazim.ki kaleci konusu var ve bana en sona birakiyorlar o isi gibi geliyor " en kotu gunay ile gireriz sezona" gibisinden

Stoper milandaki pavlovic gundeme gelmis gene. Adami bilmem ama gecen sene forum kafayi yemisti adi cikinca.

Hepsini gectim butun bunlarin mali duzenegini nasil kuruyoruz/kurabiliyor muyuz. Uefa nezdinde sakata gelecek isler olmaz umuyorum.

Nereden baksan 65+ bonservis(sadece osi) ve tahminen +20-25 maas butcesine giriyoruz gibi geliyor
Anladığım kadarıyla dursun Özbek bankalar Birliği’ni direk satın almış Bruce Wayne gibi adam

Anladığım kadarıyla dursun Özbek bankalar Birliği’ni direk satın almış Bruce Wayne gibi adam
Bence cikmayacahgiz zaten yakin zamanda eger borc bu sermaye arttirimlari sonucu yonetilebilir bir hale gelmis ise.

Fakat 2.5 senedir bunun yolunu yapip 2 hafta, kisa sure diye diye sakiz etmeleri bu isi dezavantaj

Victor Osimhen, Al Hilal teknik direktörü Simone Inzaghi’nin telefonlarına cevap vermiyor. (Calciomercato)
Inzaghi de masallah yani CL finalinde alacagi parayi biliyormus heralde 2 gun beklemeden gitti oraya hic bir sey olmamis gibi

Bonservisine ayrı maaşına ayrı sponsorlar bulmuşuz gibi duruyor herkes seferber olmuş bu transferde başka açıklaması yok

Osimhen'i aldığımız senaryoda icardiden çıkmak lazım.

3'lü oynayamayız.

Salih Özcan, ilk görüşmede Galatasaray’a yeşil ışık yaktı. Milli futbolcu kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray’da forma giyeceğini belirtti.

Galatasaray yönetimi 4-5 milyon avroya Dortmund’u ikna etmeye çalışıyor. (Ali Naci Küçük)

21 milyona yıllık 5 milyondan kaliteli 4 tane oyuncu alınır ya

Salih Özcan, ilk görüşmede Galatasaray’a yeşil ışık yaktı. Milli futbolcu kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray’da forma giyeceğini belirtti.

Galatasaray yönetimi 4-5 milyon avroya Dortmund’u ikna etmeye çalışıyor. (Ali Naci Küçük)
Salihe 4 milyon çok ama bu sene katkı verir yedek olarak

4-5 milyona hemen satarlar

2-3'e almaya çalışıyoruzdur

Okan'a osimhen icardi bize mostafa mohamed, cicaldau
20250606_093855.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt