Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bu da etik değil baştan kabul etmiyorsun şimdi etme derdine giriyorsun 😉
Merak etme banlanmayacaksın,ama yiğitçe kaybettim 1 sene foruma girmem demeni de beklerdim açıkçası

Neyse sadece bir şey sorucam

Osimen gelmesinde ben de banlanmayayım diye düşündüğün oldu mu hiç

dışarda hava şu şekil

22375.jpg

Mercato’daki muhabir Arabistan’a en yakın ilişkisi olanlardan birisi.

Yine de mesele değil Hilal adam yetiştirmeye çalışıyor club world cupa; 1 haftadan az süreleri kaldı.

Haziran ayi icerisinde kaleci, Boey ve Osimhen transferlerini halletmek lazim. Temmuz'a girmeden takim toplanacak zaten. 8 Agustos'ta lig baslayacagina göre en az 6 hafta önceden hazirliklar baslar. Simdi en yogun gecmesi gereken günler bunlar.

Hilal ilginc bir sekilde az para veriyor yanlız ben 40dan baslarlar 50-60 giderler diye düsünüyodum onlarda da limit vs mi var acaba

Arap kulüplerinin denetim mekanizması var Hilal parayı kendi vermiyor yani bir fon var 4 kulübün yüksek payı o fonun kontrolünde, oradan para aktarılıyor talep ediyorlar.

Yaşlı adamlara zor onay veriliyor artık mesela yani Hilal kafasına göre maaş arttıramaz, onay sürecine göre bir bütçe var.

Neom diye bir kulüp vardı onlarla ilgili hiç haber çıkmadı.
PIF Osimhen onayını Al Hilal’e vermiş. Sözleşme görüşmelerini de kulüpler değil fon yapıyor. Arabistan’a gitmek diye bir seçenek var; kulübü onlar belirliyor. Bizim muhabirlere bakma sen. Neom’dan daha yüksek teklif falan gelmeyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt