Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.662
- 768
Fabrizioya güven olmazzz sabunla iş birliği var onun her şeyi beklerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son iddiaya girelim deyince iki uyemiz uzun sure forumdan ayri kalmisti. Bidaki sefer yine bu tarz iddia islerine gireyim diyen olursa benden soylemesi, 1-2 sene falan forumu goremeyebilirsiniz. Yapmayalim.
@Sadri Baykam
@P. Enis Sever
Kimse üç kuruşluk herif için bu şekilde kariyeri heba etmek istemez fabrizionun büyük bir hypei var bu işteFabrizioya güven olmazzz sabunla iş birliği var onun her şeyi beklerim
Evetİkisinden biri olursa ismimi tekrar Kolpa Kemal Kürek yapacagin söyleniyor dogru mu?
Ulan Osimhen Sane Bernardo Ilkaylar havada uçuşuyor en çok bu habere sevindim
Sane ve Osimhen ha
Ulan???Ulan Osimhen Sane Bernardo Ilkaylar havada uçuşuyor en çok bu habere sevindim
@Alper Altun oralı konudan şutlayabilir miyiz? Şimdi antin kuntin bir şey paylaşır forum tarihinin gördüğü en hareketli nöbeti hiç ederKonuyu terk et. 3 5 gün de girme.
Ajax'taki maclarini izledin mi Sutalo'nun?ben aslında senden sutalo yorumu bekledim
sol stoper performansını merak ediyorum
Elim tetikte bekliyorum.@Alper Altun oralı konudan şutlayabilir miyiz? Şimdi antin kuntin bir şey paylaşır forum tarihinin gördüğü en hareketli nöbeti hiç eder