- 19 Mart 2014
- 29.963
- 31.300
- 2.718
Kur devam et.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o 3-4 gün işini okan hoca taktik çalışamıyoruz diye demişti diye hatırlıyorum, yani kadro kalitesi artsa bile yine taktik çalışamadık diyebilir ama umarım demez , ekibini genişletmeli o zaman veya ligde son 6-7 haftada cidden çok iyi oyndık,sistemde deşiklikler görüldü net şekilde,kontra bile yemedik doğru düzgün, o zaman bu sistemi anadolu takımlarına karşı sabit taktik yapacak,hem kendi hem de oyuncular rahat edecek,cidden yok öyleydi böyleydi derse taraftar patlar artıkHem Sane hem Osimhen'i almak CL icin rakiplere gozdagi vermek olacaktir. Tabi bu isin bir de saha icisi var artik Okan Buruk mazaret falan verirse agir tepki alir. Yok 3-4 gunde zor oluyor falan derse 3-4 gunde futbol oynamayi zor bulmayan hocaya bakmak lazim o zaman.
fenerinde CL kozu var bunu kullanacaklardır
Onlar net gidiciSara ve Barış'ı yüksek teklif gelmesi durumunda bence gözden çıkaracağız oyuncu satmazsak sıkıntıya girmemiz muhtemel
Söyle aslında takım da eksik bölge kalmazsa mesela Boey ve iyi bir kaleci transferi gelirse tam istediğimiz gibi bir takım olabiliriz.Yari final belki abartı ama sonraki turlardan sonra herşey olabilir diyebiliriz.Sane ve osi gelirse cl’de yari final garanti bence
Şuan öyle bir kozu yok kesin garantilemeden oyuncular kabul etmiyor bize de aynısını yapmışlardı ki fb bin rakipleri çok zor.fenerinde CL kozu var bunu kullanacaklardır
Aşırı hayali bir kadro olmuş bence şuan Sane ve Osimheni bile alsak şuan ilk adım için yeterli.Ekli dosyayı görüntüle 289594
Kur devam et.
Allahım Man City miAşırı hayali bir kadro olmuş bence şuan Sane ve Osimheni bile alsak şuan ilk adım için yeterli.
Bence Sane ve Bernardo hariç kurulabilitesi olan bir kadro.Aşırı hayali bir kadro olmuş bence şuan Sane ve Osimheni bile alsak şuan ilk adım için yeterli.
Osimhen alındığı an gider Morata. Adam milanda yedek oturmak istemedigi icin geldi bizde niye yedek oturmak istesin?Morata en azından Ocak ayına kadar kalacaktır bizimle çıkan haberlerin aksine Morata yedek kalmayı çok sorun etmiyor gibi
Sonra da şampiyonluğu nisanda fenere veririz, iyi planHem Sane hem Osimhen'i almak CL icin rakiplere gozdagi vermek olacaktir. Tabi bu isin bir de saha icisi var artik Okan Buruk mazaret falan verirse agir tepki alir. Yok 3-4 gunde zor oluyor falan derse 3-4 gunde futbol oynamayi zor bulmayan hocaya bakmak lazim o zaman.
Ajax Benfica falan gördükten sonra bence bu adamları alamayız bir daha.ben aslında senden sutalo yorumu bekledim
sol stoper performansını merak ediyorum