- 2 Temmuz 2011
- 140.163
- 60.240
- 5.628
Aynen öyle bizim saruhan ve lemarca adamı paylasa paylaşa ünlü ettisamiyen haberi takip ediyor muhtemelen Türk basınından esinlenerek yapmış bu haberi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle bizim saruhan ve lemarca adamı paylasa paylaşa ünlü ettisamiyen haberi takip ediyor muhtemelen Türk basınından esinlenerek yapmış bu haberi
Karar verici değil, karar vericinin operasyonel adamıydı diyorlar. fb de öyle kullanacak herhalde, karar verici ali ve acun olur büyük ihtimalona deneme denmez rtaş
yarım sezon daha tam oturmadan dağıldı ekip
ayrıca doğru insanları seçmek mühim
biz İtalya'dan işsiz birini getirmiştik, kariyerinde de küme düşen İtalyan batık ekipleri vardı
Devin Özek tam bir vizyon hamlesi gibi görünüyor. Alman şampiyonunun karar vericilerinden biri
Geçen bende bunu söylemiştim.Yan yalandan 3 5 kişi ile ilginenip çöpleri şunlara aldırtıp sonra mı geçsek transfere napsak. Bizimle anılan kim varsa balıklama atlıyor herifler
Fb üst düzey Avrupalı futbol yöneticileriyle doldurup tesisleşme + scout hamleleriyle önümüzdeki yirmi seneyi kazanmaya çalışıyor rtaş!! Teyakkuzda olmalıyız.Karar verici değil, karar vericinin operasyonel adamıydı diyorlar. fb de öyle kullanacak herhalde, karar verici ali ve acun olur büyük ihtimal
araştırdım b tier diye geçiyor kaça tekabül ediyor bilmiyorumBen jakobs da ağır kolpa duruyor bu saruhan sürekli paylasiyor ama
Fabriziodan önce almanlar yazdı sane Gs işinifabrizionun twitlerinin değeri olmadığını anlamışsınızdır
Skrinara 12 milyon veremeyiz sana demişler şimdiFb'nin son 10 senede getirdiği Avrupa'da talep gören herhangi bir oyuncu var mı ya.
Ki Skriniar'ın da bunlardan başka isteyeni yok.Skrinara 12 milyon veremeyiz sana demişler şimdi
Tamam işte şimdi fbye yazdılar bunların hepsi mamalıFabriziodan önce almanlar yazdı sane Gs işini
sen sergensin.Ben jakobs da ağır kolpa duruyor bu saruhan sürekli paylasiyor ama