Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanlara göre en yuksek ve cazibeli teklif bizden.samiyene göre fb sane işi ilgi seviyesinde

Galatasaray için Victor Osimhen ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yıldız golcü oyuncu, Al-Hilal'in tekliflerini yeterli bulmayarak reddediyor.

Osimhen'in bu tavrı transferin iptal olmasına götürebilir ve 26 yaşındaki golcü, sarı kırmızılı formayı giyebilir.

"INZAGHI'NİN TELEFONLARINI AÇMIYOR"

Simone Inzaghi arıyor, Victor Osimhen cevap vermiyor. Victor Osimhen, Al-Hilal'in yaptığı yıllık yaklaşık 25 milyon Euro net maaş ve bonuslar içeren teklifi reddetti. (Calciomercato)

"İKİNCİ TEKLİFİ DE REDDETTİ"

Victor Osimhen, Al Hilal'in ikinci zamlı teklifini de reddetti. (Di Marzio)

"AL-HİLAL YARIŞTAN ÇEKİLDİ"

Al Hilal, Victor Osimhen için yarıştan çekildi. Galatasaray, Osimhen'i transfer etmek için çabalıyor. (Foot Mercato)

Kaleci
Boey Davin Lucumi Eren
Lemina Torreira Brandt
Sane Osimhen Yunus

Olur mu?

Tam bir manyaklık yapmadın diyordum son paragrafı okuyana kadar.

Ulan fenere yenilip şampiyon olmama kredisi varken tjkye yenilme kredisi nasıl olmuyor.

3 senedir fbyi zıbartıyo,bu sene eğer yenilirse tabii ki haklı olarak yine söveriz ama en azından ne ayaksın demeyiz,ligi alamazsa da aynı,delikanlılık gereği böyle olması lazım

Ammmmaaaaaa bjk maçlarında bjk bırak puan almayı orta sahayı bile geçerse anında ne ayaksın çekerim ve senden alacağım banlanmama garantisiyle de forumda ortalığı tozu dumana katarım,bu şampiyonlar ligi için de geçerli 8/8 le ilerlemek zorunda

Bazı noktalarda kredisi var bazılarında hiç yok onu anlatmaya çalıştım

Her gece ben

IMG_20250606_194401.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt