Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sane Fener’e gidecek kadar malsa yolu açık olsun. Mourinho ile devam edecekler mi o belli değil, CL yok. Lige hükmetmeye devam edecek takıma daha azına gelmeli gelecekse

Geçen ki şakamdan sonra küs müyüz

Yoksa hala can mıyız,kan mıyız,bir miyiz
394631.webp

Serdar Kelleci: "Dursun Özbek'ten bir ricam var. Halim Ayaz Yükseloğlu diye bir oyuncu var Galatasaray U19 takımında. Çok iyi kanat oyuncusu. İngilizlere, Fransızlara, Almanlara izletsinler. Kötü derlerse hiçbir şey bilmiyorum. Mutlaka A takıma alınmalı ve denen

Sane = Lig şampiyonluğu ✅
UCL şampiyonluğu ✅
Fenere gitmeyi dert edeceğini sanmam.

Beyler Salih Özcan ve 1-2 kişi ile daha anlaşmaya varmış ama bence yönetim Aslan Kral Osimhen i bitirmeden diğer anlaşmaları açıklamak intihar olacağı için bekletiyor... :tbr:

Serdar Kelleci: "Dursun Özbek'ten bir ricam var. Halim Ayaz Yükseloğlu diye bir oyuncu var Galatasaray U19 takımında. Çok iyi kanat oyuncusu. İngilizlere, Fransızlara, Almanlara izletsinler. Kötü derlerse hiçbir şey bilmiyorum. Mutlaka A takıma alınmalı ve denen
Halimi övdü oteli bu herif 3 sene durdu gelişimi defol git lan

Her okuduğum sayfada osimhen'e teklifimiz artıyor en son 35'i gördüm bakalım bugüne 100 olacak mı

Osimhen transferi bir an önce sonuclansada rahatlasak.Sane nin fb ye gideceğini düşünmüyorum.Sadece maddiyat değil Şampiyonlar Ligi'nde olmayışı biz 12 veriyorsak onlar dan senelik 15 felan istemesi lazım bana çok mantıklı gelmiyor aynı ligde oynuyoruz diye aynı kalitede takımlar olmadığımızı oyuncuda gayet iyi biliyor.

Osimhen transferi bir an önce sonuclansada rahatlasak.Sane nin fb ye gideceğini düşünmüyorum.Sadece maddiyat değil Şampiyonlar Ligi'nde olmayışı biz 12 veriyorsak onlar dan senelik 15 felan istemesi lazım bana çok mantıklı gelmiyor aynı ligde oynuyoruz diye aynı kalitede takımlar olmadığımızı oyuncuda gayet iyi biliyor.
fbnin teklifi de yok zaten.ali koç daha mourinho ile görüşecekmiş hocaları belli değil daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt