- 3 Temmuz 2012
- 141.508
- 89.485
- 5.478
sırf buci laba 1 mılyon yemıstır ıstanbulda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 gün içinde osimhen transferini bitiremezlerse başka isme gidecekler diyorlardı yetiştirmek içinAl hilal son kozunu oynuyor ayın 10una kadar herşey netleşecek 3 gün kaldı bakalım
Çok saçma değil mi buna kim avrupadan bizim kadar verir,ben bunu kabul etmiyorum.cekilelim transferdenBiz 20m verirken arabin çölüne gidiyorsa gitsin yapacak bir şey yok.
Oda var tabi. Ama şu ihtimalde az değil bu tarihte hala bu kadar kafayı taktılarsa o maddiyata çıkacaklar görmek zor değil1 gün içinde osimhen transferini bitiremezlerse başka isme gidecekler diyorlardı yetiştirmek için
B.timurlenk söyleyince öğrenmiştim 10 Haziran'dan önce bir forvet alacaklar kulüpler şampiyonası için.1 gün içinde osimhen transferini bitiremezlerse başka isme gidecekler diyorlardı yetiştirmek için
icardi nedeniyle (maaşı ) kulüp kasasından Max 12 falan çıkmalı , gerisi yallah habibi denmeliÇok saçma değil mi buna kim avrupadan bizim kadar verir,ben bunu kabul etmiyorum.cekilelim transferden
Kendi mi görüşüyormuş.Osimhen'in menajeri yok